Još jedna Isabel Marant revolucija: Novi model patika obožavaju trendseterke

Jeste li spremni za novu Isabel Marant revoluciju kada su u pitanju patike?
Pripremite se, jer je omiljena francuska dizajnerka, lansirala novu liniju. Invetivnost ni ovog puta nije izostala, ali su novi modeli potpuno različiti od prethodnih.
Svi se dopro sećamo 2011. godine, kada su se na tržištu pojavile čuvene patike sa prikrivenom platformom za kojima su „poludele“ fashonistice širom sveta. Nema it cure koja nije u svom cipelarniku imala ovu obuću bar u tri različite boje, a čini se da nikada do tada ni jedam model patika nije zavladao u tako kratkom roku modnom scenom.
Nakon nekoliko godina pauze, Isabel Marant pripremila je novi model koji je jednostavniji i praktičniji, ali chic. Ona se sada poigrala sa klasičnim modelom plitkih patika kakve često viđamo na teniskim terenima, i opet joj je pošlo za rukom da se sve trendseterke „zaljube“ u njenu novu kreaciju. Na najviše pažnje naišao je animal print dizajn za kojim vlada prava pomama.
Patike su postale hit odmah nakon lansiranja. Videli smo ih na Emmi Roberts, Dakoti Johnson, Ashley Madekwe… Za sada se mogu kupiti putem sajta Net-a-Porter i to po ceni od 275 funti, a Isabel je najavila da će tokom godine lansirati još nekoliko verzija ovog modela.


Podeli

Scroll to Top