Kaia Gerber: Stopama slavne majke Cindy Crawford

Trinaestogodišnja ćerka slavne Cindy Crawford, Kaia Gerber uradila je svoj prvi editorijal za magazin „Teen Vogue“, a njene fotografije zadivile su čitav svet iz dva razloga. Prvi je taj što se ova tinejdžerka odlično snalazi ispred foto-objektiva, a drugi je neverovatna sličnost sa majkom.
Na snimanju koje je urađeno za izdanje decembar-januar, prisustvovala je i nekadašnja slavna manekenka koja je davala svojoj mezimici korisne savete tokom poziranja. Mlada Kaia je u intervjuu otkrila kako je izgledalo njeno odrastanje uz majku i njene tri najbolje prijateljice – Christy Turlington, Naomi Campbell i Lindu Evangelistu.

1p

– Kao mala nisam shvatala da rasten okružena najlepšim devojkama tog doba. Sada mi je zanimljivo da pogledam sve te fotografije, ali i da vidim mamu kada je bila približno mojih godina – rekla je Gerberova.

Ona je naglasila da joj je mama najveći uzor, da joj daje korisne savete, ali i da slavna Cindy nije bila za to da njena ćerka tamo mlada započne karijeru.

– Mama nije bila za to da ovako mlada započnem karijeru. Ona je počela da se bavi manekenstvom sa šesnaest godina, ali tada je bilo potpunod rugo vreme od ovog danas – objasnila je fotogenična Kaia.

Podeli

Scroll to Top