Kako Carrie Bradshaw Manolo Blahnik cipele izgledaju u formi torbe?

Manolo Blahnik je brend koji povezujemo sa kultnim cipelama, u čiji je dizajn bila ludo zaljubljena legendarna Carrie Bradshaw. Dok je hodala ulicama Njujorka, junakinja serije Sex i grad, najbolje se osećala ako je na sebi imala par cipela omiljenog potpisa.
Ovaj slavni dizajner sad nam predstavlja novi potencijalni predmet žudnje žena široms veta, tačnije prvu kapsula kolekciju clutch torbica.
– Ovoj kolekciji sam posvetio mnogo vremena – želeo sam da kreiram modni dodatak koji se lako nosi u rukama – rekao je Manolo i dodao da već radi na novoj, kolekciji clutch torbica za proleće/leto 2016.
U debitantskoj liniji našlo se šest čarobnih modela, u različitim bojama, koje zasad možete pronaći na policama butika u Njujorku i Londonu, a uskoro će biti dostupne i u Italiji, Švedskoj i Nemačkoj. Presvučene satenom ili čistom svilom u jarkim bojama, optočene velikim sjajnim Swarovski kristalima, ove minijaturne clutch tašne deluju poput blizanaca poznatog Manolo Blahnik modela cipela sa sjajnom kopčom. Ljubiteljke Blahnik dizajna od sada će imati priliku za dvostruki užitak.


Podeli

Scroll to Top