Kako izgleda paleta senki koju je Gwen Stefani kreirala za Urban Decay?

Kada smo prošlog meseca saznali da će Gwen Stefani kreirati limitiranu kolekciju šminke za Urban Decay nismo krili oduševljenje, ali ni nestrpljenje da vidimo prve rezultate saradnje. I oni su konačno pred nama.
Make-up gigant objavio je prvu paletu senki u 15 različitih boja sa potpisom muzičke zvezde koja izgleda neverovatno. Raspon tonova ide od najsvetlije nude do crne, a najviše nam se dopala senf nijansa.
Ovo je prvi put da Urban Decay sarađuje sa nekom od javnih ličnosti u kreiranju limited edition linije, a izbor je, ni malo slučajno, pao na Gwen. Pevačica poznata po nepogrešivom ličnom stilu i uvek savršenom make-upu odlično se uklopila uz imidž brenda. U svom saopštenju sa medije, Stefani tvrdi da je jako srećna zbog saradnje.
– Kada sam dobila poziv iz Urban Decay-a, odmah sam pomislila da će to biti savršena saradnja. Način na koji su oni izgradili imidž kompanije je vrlo sličan mojoj estetici i pristupu poslu. Oni su simbol kreativnog izražavanja, snage i ne plaše se da izađu iz okvira – rekla je Gwen.

1p g 211015

Foto: Instagram/gwenstefani, urbandecaycosmetics

Podeli

Scroll to Top