Kako je bilo na predstavljanju nove H&M Studio kolekcije?

Glumice Nina Janković i Jelena Gavrilović, teniserka Bojana Jovanovski i foto-model Marija Ćurčić sinoć su predstavile Studio SS16 kolekciju za proleće/leto 2016., na gala događaju u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici. Reč je o modelima namenjenim urbanim divama koje uvek tragaju za avanturom, a koje su mlade i atraktivne promoterke premijerno predstavile pred beogradskim ljubiteljima mode.

Ana Stanić
Ana Stanić

Kolekcija, čiji su odabrani komadi prvobitno prikazani na Pariskoj nedelji mode, a koja će se od danas naći i u prodaji u 200 odabranih H&M prodavnica u svetu, privukla je i veliki broj zvanica, među kojima su bili i Ana Stanić, Vanja Bahilj, Bojana Stefanović, Andrijana Borković, Nina Kolundžija i drugi.

Nina Janković
Nina Janković

Nina Janković, poznata po besprekornom i jedinstvenom stilu, ističe da je zahvaljujući hrabrim eksperimentima i igranjem sa šarama i nijansama žute, crvene, zelene ili prljavo bele, svaki model iz kolekcije originalan i nesvakidašnji.
– Oduševljavaju me boje koje izgledaju kao da su blago izbledele na suncu. Zahvaljujući njima, svaki komad deluje autentično – kao da već ima neku priču iza sebe i nosi pregršt uspomena. Upravo ovakvi modeli svakoj odevnoj kombinaciji daju pečat i kreiraju stil – kaže mlada glumica.

Jelena Gavrilović
Jelena Gavrilović

Jelena Gavrilović, slaže se sa koleginicom i dodaje da sjajnu kombinaciju boja prati još bolji odabir materijala:
– Neverovatno je koliko odeće je izrađeno od čiste svile ili najfinije kože… Tu su i platno i pamuk, koji ne samo da fantastično prijanjaju uz telo, već su i izuzetno prijatni za nošenje. Posebno me raduje što je veliki broj modela izrađen u prepoznatljivom H&M stilu – od organskog pamuka.

Bojana Jovanovski
Bojana Jovanovski

Za teniserku Bojanu Jovanovski najveća prednost ove kolekcije je spoj funkcionalnosti i ženstvenosti – sportske i elegantne odeće.
– H&M je ostao dosledan u kreiranju udobne i glamurozne odeće za devojke koje su uvek u pokretu i istražuju. Dopada mi se što odeća u potpunosti odgovara mom aktivnom načinu života – mogu da je spakujem za samo nekoliko minuta i krenem u novu avanturu – objašnjava Bojana.

Marija Ćurćić
Marija Ćurćić

Boho stil, različiti printovi i puno slojeva, jednostavni, ali moderni artikli opredelili su Mariju Ćurčić da, kako kaže i nakon ovog događaja nastavi da nosi modele iz Studio kolekcije.
– Svilena haljina kratkih rukava i jarkih boja, kao i haljina sa volanima koja može da posluži kao tunika za plažu, ali i kao savršen komad za zabavu, svakako je na mojoj listi za kupovinu za predstojeću sezonu – priča Marija.
Kolekcija će od danas biti dostupna u odabranim prodavnicama i na H&M sajtu.

Bojana Stefanović
Bojana Stefanović

8hm 25216

7hm 25216

Podeli

Scroll to Top