Kako Kejt Mos proslavlja 25 godina karijere

Legendarna manekenka, miljenica i dizajnera i publike, Kejt Mos proslavila je dvadeset i pet godina karijere. Brojka vredna svakog poštovanja. A kad Kejt slavili, to mora da bude spektakl. Jer o njenim provodima i noćnim izlascima po Londonu, zna se podjednako dobro kao i o njenim najznačajnijim kampanjama.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Iako je slavna Britanka već nekoliko godina u svojoj „mirnoj fazi“, parti nije izostao, i to uz najskuplji šampanjac kako i dolikuje kada takva zvezda proslavlja značajni jubilej. Kuriozitet je to što su gosti nazdravljali iz čaša koje su kreirane u obliku dojke čuvene Kejt. Na ovu ideju došla je njena prijateljica, umetnica Džejn MekAdam. Na ovakvu ideju došla je inspirisana legendom po kojoj su prve čaše za šampanjac kreirane po dojci Marije Antoanete.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

U londonskom restoranu „34“ koji je slavljenica izabrala za organizaciju žurke došli su mnogi njeni prijatelji i poslovni saradnici. Među gostima se našla Džeda Džeger, mlada Rita Ora, Filip Grin, kao i novinarka „Vogue-a“ Suzi Menkes koja je na svom „Instagram“ profilu podelila fotografije mnogih gostiju.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Mosova je za ovu priliku izabrala seksi crnu kombinaciju sa belim detaljem koju je ukombinovala crvenom torbicom. Na sebi je imala „Saint Laureant“ pantalove, gornji deo je bio marke „Bella Freud“, cipele „Christian Loubutin“, a torba je bila marke „Bulgari“.

Podeli

Scroll to Top