Kakve ćemo naočare za sunce nositi ovog proleća i leta?

One mogu da sakriju vaše loše dane, umoran izgled, mamurne trenutke, neke drske poglede. I sve to, dok izgledate neverovatno dobro sa njima. Naočare za sunce odavno su odavno nemaju samo funkciju da nas štite od sunca jer su postale jedan od najbitnijih aksesoara koji može dominirati u čitavoj odevnoj kombinaciji. Proleće je pravo vreme da svoju kolekciju obogatite još jednom modelom, a ove sezone IN su svi stilovi i nijanse koje smo voleli proteklih decenija.

1ns 13317

Živahni ramovi ukrašeni cvetnim detaljima idu rame uz rame sa mačkastim naočarima, klasičnim modelima ovalnog oblika, okruglim naočarima ili onim koje imaju staklo poput ogledala. To je luda zabava na našem nosu koju lako možete prilagoditi svakom raspoloženju, svakoj garderobi ili prilici. Odlučili smo da napravimo pravu malu reviziju modela koju nude najprestižnije modne kuće i olakšamo vam izbor novog modela.

CHLOÉ
Aksesoari ove modne kuće veoma su popularni poslednjih sezona, a najveće sreet style zvezde posebno vole naočare za sunce marke Chloé. Transparentna stakla u različitim bojama u kombinaciji sa decentnim ramom i dalje su aktuelni.


DOLCE & GABBANA
Italijanski dvojac predlaže mačkaste okvire za predstojeće proleće i leto i to u kombinaciji sa transparentnim staklima. Dekadentni ukrasi i floralni motivi primetni su na mnogim modelima, a nije izostao ni animal print.


FENDI
Prestična modna kuća predlaže da ovog puta stavite akcenat upravo na naočare koje će imati dominantnu ulogu u čitavom outfitu te donosi modele zanimljivih geometrijskih oblika uz stakla koja su poput ogledala.
GUCCI

Sparkly detalji zauzeli su dominantno mesto u novoj kolekciji Alessandra Michela, bilo da je reč o bisernim ili zlatnim motivima. U ponudi su kockasti okviri različitih dimenzija i boja sa logom brenda uz jedan futuristički model.


MIU MIU
Neobični geometrijski oblici, futuristički modeli i masivni detalji samo su deo ponude čuvene italijanske modne kuće. Dok s jedne strane nude zaobljene okvire koji podsećaju na devedesete sa druge strane, tu su i ženstveni ukrasi u vidu poludragogo kamenja.


PRADA
U novoj kolekciji kuće Prada možete pronaći sve osim klasičnih naočara. Od sivih modela koji nas asociraju na science fiction filmove do okruglih ramova i veoma ženstvenih, ali jako neobičnih naočara masivnog okvira.


RAY-BAN
Ray-ban i ove sezone održao je imidž večitog klasika među proizvođačima naočara za sunce. Prepoznatljivi modeli ovog brenda uz izvesne inovacije idealni su za sve prilike i lako se uklapaju uz svačiji stil.


Foto: Viva Luxury BlogNet-a-Porter

 

Podeli

Scroll to Top