Kakve ćemo ogrlice nositi ove sezone? Choker, naravno!

Ako ste, poput nas, pasionirano pratili revije na nedavno održanim nedeljama mode u velikoj četvorki verujemo da vam je jasno koji će trendovi doslovno eksplodirati naredne sezone. Iako su nove modne tendencije manje-više očekivane i uglavnom se oslanjaju na Y2K trednove, postoji jedan detalj koji je doslovno bio prisutan na svakoj drugoj reviji, a koji nismo mogli da predvidimo. U pitanju je omiljeni aksesoar iz 90-tih godina – choker ogrlica.

CHANEL
FENDI
NENSI DOJAKA

Model koji je na vrhuncu popularnosti bio pre tri decenije vraća se u modu na svakih nekoliko godina, a poslednji put bio je aktuekan 2016. Tada su se uglavnom nosile plišane verzije, mahom u crnoj boji, ali se nisu zadržale na modnom radaru duže od jedne sezone. Međutim, ovaj trend nam se u 2022. vraća u svom najboljem izdanju jer su choker ogrlice ovog puta izrađene od metala, bisera, perli i drugih atraktivnih materijala.

Osim na revijama mnogih dizajnerskih kuća, choker ogrlice poslednjih nedelja sve češće gledamo i na Instagram Feedovima mnogih influensera, ali i u aktuelnoj ponudi velikog broja brendova. Ukoliko želite da ponesete novi trend pre drugih, u nastavku smo vam pripremili vodič za kupovinu.

H&M,
cena: 899 din.
H&M,
cena: 899 din.
H&M,
cena: 599 din.
H&M,
cena: 899 din.
STRADIVARIUS,
cena: 999 din.
STRADIVARIUS,
cena: 1.290 din.
STRADIVARIUS,
cena: 999 din.
ADINA’S JEWELS,
cena: 7.339 din.
MACH&MACH,
nordstrom.com
PACO RABANNE,
farfetch.com
LAURA LOMBARDI,
fwrd.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @maria_bernand
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top