Kakve nam je kupaće kostime pripremio brend Guess?

Prolećna kampanja američkog Guess-a za kupaće kostime u prvom planu prikazuje devojke ovog brenda – Yaru Khmidan i Charlotte McKinney, čiji zadatak je kreiranje jakog osećaja požude na atraktivnim plažama Miami Beach-a, ali i uvođenje posmatrača u svojevrsnu modernu fantaziju na otvorenom.
U režiji kreativnog direktora Guess-a, Paula Marciana, kampanju je ovekovečila fotografkinja Megane Claire. Njome dominiraju atraktivne fotografije zavodoljivih Guess modela. Kristalno jasan okean i svetlo plavo nebo koji se stapaju na horizontu, odličan su mizanscen u kojem vodeću ulogu igraju provokativnost, seksipil i lepota glavnih junakinja.

1p gb 28415

Ključni komadi prolećne kolekcije kupaćih kostima deo su kampanje, uključujući klasični Guess gingham, zavodljivi floralni print, kao i denim dvovodelni kostim koji je svojevrsni omaž legendarnom Guess hi-res denim šortsu. Akcenti u tirkiznoj i živoj pink odlično se uklapaju u komade kojima dominiraju bela i bež.

2p gb 28415

Kolekciju kupaćih kostima možete kupiti u GUESS prodavnicama u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, i Novom Sadu – Pozorišni Trg 7, te MARCIANO GUESS u Knez Mihailovoj 33, kao i multibrand radnjama FASHION &FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Podeli

Scroll to Top