Kakvi god da su vaši planovi za vikend imamo outfit predlog za vas

Obožavamo prazničnu euforiju koja nas obuzima u decembru, ali činjenica je da je ovo mesec kada svi imamo previše obaveza i kada nam je svaki slobodan trenutak dragocen. Zato raširenih ruku dočekujemo poslednji vikend u godini, a verujemo da ste i vi trenutno u sličnom raspoloženju. U skladu sa tim, znamo da će mnogi od vas predstojeće slobodne dane iskoristiti za kupovinu poklona ili će biti u potrazi za novogodišnjim stajlingom zbog čega će većinu vremena provesti po gradu. Drugima će na prvom mestu biti izlazak i nezaboravan provod kakav se dešava samo krajem decembra dok su mnogi odlučili da vikend provedu na planini. Kakvi god da su vaši planovi, mi imamo odličan outfit prredlog za vas.

Opušteni gradski outfit

Ako ovog vikenda želite da iskoristite vreme za zujanje po gradu, odlazak u shopping ili susrete sa prijateljima verujemo da ćete želeti šik ali udoban stajling. Zato vam predlažemo kombinaciju kožnih pantalona i oversized pletiva koje možete nadgraditi pufer jaknom i svedenim aksesoarima.

Stajling za clubbing

Svi znamo da su najbolje žurke u decembru pa ako ste spremni za noćni provod – samo napred. To je ujedno i prilika da ponesete šljokice i svetlucavi make-up. Naš predlog je pink haljina u paru sa torbom i cipelama u istoj boji.

Kombinacija za planinu

Nedavno smo vam pripremili detaljan izveštaj o tome šta poznate ikone stila ove godine nose na planini, ali ono što će vam svakako biti potrebno jesu ski pantalone i topla jakna. Naš večiti favorit je oprema u crnoj boji a sa nama se slaže i većina influenserki koje uglavnom biraju all black stajlinge.

JIMMY CHOO,
jimmychoo.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @leoniehanne
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top