Kakvo proleće očekuje muškarce u Timberlandu?

Prolećna kolekcija američkog klasika TIMBERLAND za 2015. godinu predstavlja malu revolucija krojeva i boja za pripadnike snažnijeg pola koji nerado eksperimentišu sa modnim tendencijama.

1p t 25315

Poseban akcenat je na apsolutnom hitu sezone – jeansu različitih pranja i nijansi od skinny do straight krojeva. Za momke u trendu izdvajamo atraktivnu liniju laganih i po meri krojenih blejzera i jakni za prelazni period. Što se tiče toplijeg vremena nezaobilazni komadi su chino pantalone i bermude u vrlo smelim bojama poput tamno pink, rezedo i senf, ali i u nešto pastelnijim nijansama. Kada je reč o zaštitnom znaku brenda – obući, tu je veliki izbor modela od najvalitetnijih prirodnih materijala – kože, lana, pamuka u kombinaciji sa eco-friendly recikliranim detaljima za svaku priliku.

2p t 25315

Kolekciju proleće/leto 2015. možete kupiti u prodavnicama TIMBERLAND u Beogradu – Delta city i UŠĆE Shopping centru, te Novom Sadu – Zmaj Jovina 5, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

3p t 25315

Podeli

Scroll to Top