Karirani kaputi postali su najpoželjniji komadi, a mi smo izdvojili najlepše modele

Izbor odgovarajućeg kaputa jedna je od najznačajnijih modnih odluka u ovo doba godine, a u želji da izaberemo model koji ćemo lako uklapati sa svim odevnim kombinacijama najčešće se odlučujemo za crne ili kamel varijante. Mada je reč o vanvremenskim modelima s kojima ne možete da pogrešite nekada nam je jednostavno potrebna promena. Ukoliko su vam dosadili klasični kaputi, koje nosite iz godine u godinu, jedan od najpraktičnijih izbora je model s kariranim printom.

@tamara

Kako protiče aktuelna sezona, karirani kaputi stiču sve veću popularnost i to pre svega zahvaljujući influenserkama, koje poslednjih sedmica najčešće nose upravo ove modele. Njihov izbor nas ni malo ne čudi ako imamo u vidu da se odlično slažu s aktuelnim loungewear komadima ili pamučnim trenerkama, kojima po pravilu daju wow efekat. S druge strane, savršeno funkcionišu i sa svim poslovnim komadima, pa ako i dalje odlazite u kancelariju, mogu postati vaša svakodnevna uniforma.

@darjabarannik

Ukoliko izaberete model u neutralnim i zemljanim tonovima ili večnu kombinaciju crne i sive boje, lako ćete ga uklapati sa svom zimskom garderobom koju imate u ormaru, ali nemojte se plašiti ni smelijeg kolorita naročito ako je veći deo vaše odeće u tamnim i zagasitim nijansama.

@laddyaddict

Pored toga što ovi kaputi predstavljaju savršen spoj klasike i trenda, najbolji deo čitave priče jeste činjenica da su ove sezone deo kolekcija svih većih brendova i da ih možete naći u najrazličitijim krojevima i kombinacijama bolja. Ako razmišljate o kupovinu kariranog modela, ne morate mnogo da lutate jer smo u nastavku izdvojili 25 modela iz aktuelne high street i high end ponude.

H&M,
cena: 10.999 din.

H&M,
cena: 16.999 din.

TOMMY HILFIGER,
cena: 45.592 din.

TOMMY HILFIGER,
cena: 35.592 din.

LIU JO,
cena: 31.993 din.

STRADIVARIUS,
cena: 4.990 din.

STRADIVARIUS,
cena: 5.313 din.

ZARA,
cena: 9.990 din.

ZARA,
cena: 6.590 din.

GUESS,
cena: 26.312 din.

RESERVED,
cena na upit

RESERVED,
cena na upit

RESERVED,
cena na upit

RESERVED,
cena na upit

RESERVED,
cena na upit

MASSIMO DUTTI,
cena: 24.990 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 29.990 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 29.990 din.

GANNI,
net-a-porter.com

JW ANDERSON,
net-a-porter.com

RALPH & RUSSO,
net-a-porter.com

DSQUARED2,
farfetch.com

NANUSHKA,
farfetch.com

STELLA MCCARTNEY,
farfetch.com

PIERRE-LOUIS MASCIA,
farfetch.com

Naslovna fotografija: @leoniehanne, farfetch.com
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top