Kendall Jenner: Novi veliki ugovor sa Karlom Lagerfeldom

Kendall Jenner nastavla da munjevitom brzinom osvaja svetski tron. Nakon što je potpisala svoj prvi veliki beauty ugovor za „Estee Lauder“, mlađa sestra Kim Kardashian ugovorila je saradnju i sa maestralnim Karlom Lagerfeldom!
Ona će biti zvezda najnovije kampanje slavnog kreatora za njegovu prolećnu kolekciju. A društvo će joj praviti čarobna Sasha Luss, Ming Xi i Baptiste Giabiconi.

Fotogenična Kendall do sada je već imala priliku da sarađuje sa najuglednijim dizajnerom današnjice i ima status jednog od njegovih omiljenih modela. Ona je bila zvezda na tri „Chanel“ revije koje smo videli na Paris Fashion Weeku, a najavljena je kao jedna od glavnih za nastupajuću reviju Chanel Métiers d’Art, koja će biti odražana drugog decembra u Salcburgu. Međutim, sve navodi na to da je Jennerova postala najveća muza Lagerfelda, iako je to mesto do sada bilo rezervisano samo za Caru Delavingne.

S obzirom na ugovore koje poslednjih sedmica potpisuje i imajući u vidu činjenicu da je od februara ove godine jedna od najzanimljivijih manekenki o kojima se najviše priča, čini se da mlada lepotica polako postaje najtraženiji model današnjice.

Podeli

Scroll to Top