Klasična košulja i plavi jeans idealna su kombinacija za sam kraj proleća

Nakon tmurnog i kišnog perioda, konačno su stigli prvi sunčani dani koji će prema prognozama meteorologa trajati sve do jeseni, pa ćemo konačno moći da nosimo sve lepršave komade u kojima se i najlepše osećamo. Istina je da su nam prozračne haljine uglavnom najbolje prijateljice na kraju proleća i tokom leta, ali postoji čitav niz mnogo efektnijih, a u suštini vrlo jednostavnih kombinacija, na koje možemo da se oslonimo u skoro svim prilikama.

@_jessicaskye

Naša omiljena outfit formula u ovo doba godine svakako je kombinacija lagane košulje i plavog jeansa. Reč je modnom trendu inspirisanom devedesetim godinama prošlog veka, a odlična je opcija za sve devojke koje vole ležeran stil odevanja, koji se lako prilagođava različitim prilikama.

@aimeesong

Mada se možda na prvi pogled čini da nam ova kombinacija ne ostavlja mnogo prostora za kreativnost, ukoliko skrolujete Instagramom, videćete da nije tako. Možete birati košulje i farmerke različitih stilova što vam ostavlja dovoljno mogućnosti za igru. Skinny jeans, mom kroj ili ravne nogavice samo su neke od opcija koje su vam na raspolaganju, a s obzirom na to da su ove godine košulje u jarkim bojama aktuelnije nego ikad pre, to čitavoj priči daje poseban šarm. Svakako nećete pogrešiti ni ako izaberete klasičnu belu košulju ili opciju sa plavo-belim prugama koja je podjednako neutralna.

@anoukyve

Najveća prednost ovog stajlinga je u tome što je odličan za sve prilike, od neobaveznih dnevnih odlazaka na kafu do večernjih izlazaka kada vam predlažemo da košulju i farmerke uparite sa visokim potpeticama. U nastavku pogledajte kako modne blogerke nose ovu kombinaciju, kao i vodič za kupovinu ključnih komada.

@chloehelenmiles

@anoukyve

@greceghanem

@darjabarannik

@clairerose

@aimeesong

@anoukyve

SHOPPING VODIČ

VALENTINO,
net-a-porter.com

MANGO,
cena: 3.990 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 7.490 din.

ZARA,
cena: 2.590 din.

ZARA,
cena: 2.990 din.

ZARA,
cena: 3.290 din.

MANGO,
cena: 3.990 din.

H&M,
cena: 4.499 din.

H&M,
cena: 6.999 din.

RE/DONE,
net-a-porter.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @greceghanem, @anoukyve
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top