Kolekcija Lady dizajnerke Verice Rakočević za žene sa stavom

Inspirisana neprolaznim Chanel stilom, naša dizajnerka Verica Rakočević kreirala je kolekciju Lady za predstojeću jesen i zimu koja osvaja dame već na prvi pogled. Kvalitetni materijali i odličan izbor boja među kojima dominira svetlo ljubičasta sastavni su deo ove kolekcije. Umetnica je za predstojeću sezonu pripremila dobro ukrojene kapute, šarmantne suknje u kojima ćete sigurno biti primećeni, zanimljive pantalone i nezaobilazne košulje. Tu su i torbe,  omiljeni asesoar svih dama koje su istovremeno i klasične i šik.

3 p

Kreatorka koja je često na našem tržištu pomerala granice – prva je stavila novinare u prvi red svojih revija 1994. godine u hotelu Hyatt Regency Beograd, organizovala spektakularne revije u pozorištima – i ovog puta je na jedinstven način predstavila svoj rad. Stavljajući akcenat na modelima, ona je odlučila da kolekciju Lady prikaže na mini reviji koja je organizovana samo za predstavnike medija. Među gostima su bili urednici i modni novinari svih vodećih časopisa u našoj zemlji koji su se složili da novi modeli zaslužuju ocenu odličan pet. Notu dozvoljenog luksuza daje i to što su svi modeli unikatni i izrađuje se sa mojedan komad po veličini.

1 p

Mini revija na kojoj su predstavljeni modeli dizajnerke praćena je odgovarajućom muzikom za koju je bio zadužen njen suprug, kompozitor Veljko Kuzmančević. On joj je prvi i čestitao uspeh revije uz tortu izrađenu specijalno za ovu priliku jer im je tog dana bila i prva godišnjica braka.

Nakon medijskog predstavljana, etablirana umetnica imala je i organizovanu prezentaciju za svoje stalne kupce.

vr

Podeli

Scroll to Top