Komad sezone: Top pet teksas haljina španskog brenda Mango

Teksas haljine odevni su komad koji je oživljen u poslednjih nekoliko godina, a njihova popularnost i dalje raste. Zašto? Ne samo da su svestrane, već su i savršen saveznik svakoj dami koja želi da izgleda casual, a da istovremeno ne izgubi na svojoj ženstvenosti. Bez obzira na siluetu, svaka može pronaći model koji izgleda neverovatno na njenom telu.
Teksas haljine za ovu sezonu imali smo priliku da vidimo na revijama modnih kuća poput Acne i Chloe, a njihovim stopama krenuli su i gotovo svi high street brendovi. A što je najvažnije, sve je više IT – devojaka u ovim modelima koje su na ulicama učvrstile poziciju teksas haljine tokom ovog leta.
Svejedno da li ćete izabrati model na bratele, sa rukovima, strukirane ili A kroja, ovaj udoban i svestran odevni komad biće pravi modni pogodak. Ipak, posebno se izdvajaja takozvana košulja-haljina koja je veoma efektna, stoga, ako želite da budete obučene u stilu fashionistice obavezno obogatite vaš ormar jednim ovakvim komadom.
Kombinovanje obuće uz teksas haljinu može biti posebno zabavno jer možete je spajati odlično kako sa patikama, tako i sa svim vrtstama sandala, espadrila i japanki, pa čak i sa visokom petom.
Za vas smo izdvojili pet odličnih modela španskog brenda Mango.


Podeli

Scroll to Top