Koozmetik nudi prirodno rešenje za bele zube

Jedna od najatraktivnijih karakteristika svake osobe je njen osmeh. U savremenom dobu svi želimo da imamo blistave bele zube koji retko koga ostavljaju ravnodušnim, pa smo zato stalno u potrazi za savršenim načinom za postizanje željenog rezultata. Među različitim stomatološkim tretmanima i alternativnim rešenjima u vidu trakica za beljenje, na domaćem tržištu nedavno su se pojavile i kapi za izbeljivanje zuba kreirane isključivo od prirodnih sastojaka. Reč je o preparatu nove domaće kozmetičke kuće Koozmetik koji nudi prirodno rešenje za oralnu higijenu, svež dah i bele zube.
Kapi su napravljene od mešavine ulja kantariona i eteričnih ulja lovora, čajnog drveta i mente koji čine gleđ i zube sjajnijim, i pomažu u slučaju osetljivosti desni. Imaju antiseptična, antibakterijska i antiupalna dejstva. Sprečavaju loš zadah i oralne infekcije, i uklanjaju diskoloraciju zuba prouzrokovanu hranom, pićem i nikotinom, dentalni plak i kamenac.
Dodatna prednost ovog proizvoda jeste veoma jednostavna upotreba. Dovoljno je da samo 2-3 kapi nanesete na četkicu za zube zajedno sa pastom i da operete zube na uobičajen način. U vrlo kratkom roku imaćete osmeh koji osvaja.

Foto: KOOZMETIK

Podeli

Scroll to Top