Najlepše kožne pantalone na domaćem tržištu koje možete kupiti u ovom trenutku

Ako bismo morali da biramo materijal koji ove sezone nosi status najpoželjnijeg, onda je to definitivno koža. Bilo da se radi o prirodnoj ili veštačkoj koži, naše omiljene ikone stila opčinjene su svim komadima izrađenim od ovog materijla, a posebno svestranim pantalonama. Za razliku od ranijih godina kada su kožne pantalone uglavnom bile rezervisane za ljubitelje glam rock estetike, danas su one prešle u potpuno novu stilsku kategoriju pa ih rado nose čak i devojke koje preferiraju klasiku. Jedan od najvažnijih razloga za ovakav obrt svakako je činjenica što ovi komadi više ne dolaze samo u paru sa uskim krojevima, koji su rezervisani uglavnom za clubbing i druge večernje izlaske, već nam se nude i mnoge druge varijatne prikladne za gotovo sve prilike. Tako je komad koji je donedavno bilo rezervisan za pripadnike millennial i generacije Z postao model koji nose i nešto starije devojke, ali i žene u srednjim godinama.

Efektne kožne pantalone definitivno su komad koji ima glavnu ulogu u svakom stajlingu i daje dozu šika čak i najjednostavnijim outfitima. Odlično funkcionišu sa blejzerima od kože ili buklea, džemperima i rolkama, kaputima i puffer jaknama, a influenserke se često odlučuju i za double leather look.

Ukoliko ste, poput nas, odusevljeni novim trendom i želite da ove sezone upotpunite svoj ormar kožnim pantalonama, predstojeća Black Friday sniženja biće odlična prilika za kupovinu ovog komada. Bilo da tražite pristupačne pantalone od veštače kože ili one od prirodne, koje ćete moći da nosite godinama, sigurno je da ćete pronaći model po svojoj meri. U nastavku smo vam pripremili više od 30 komada iz aktuelne ponude na domaćem tržištu, a ukoliko volite online kupovinu, bilo koje od ovih pantalona mogu postati vaše uz samo nekoliko klikova.

H&M

Zara

Reserved

Massimo Dutti

MiaMaya

WEEKEND MAX MARA,
cena: 59.990 din.
MAX MARA STUDIO,
cena: 74.190 din.

Remix

Mona

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @queenofjetlags
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top