Koža je trenutno najpoželjniji materijal, donosimo vam inspiraciju za kombinovanje i vodič za kupovinu

Bez obzira na to da li redovno pratite modne trendove ili se tek sporadično informišete o novitetima, verujemo da ste već primetili da su ove jeseni komadi od kože svuda oko nas. Tu ne mislimo samo na kožne jakne na koje se uvek rado oslanjamo u ovo doba godine već nam je nova sezona donela mnogo više od toga. Košulje, patalone, blejzeri, haljine ili suknje od kože već su pronašle svoje mesto u aktuelnim kolekcijama, ali i u ormarima vodećih influenserki. Kao što smo vam već pisali, posebno su popularni trenč mantili, kako od prirodne tako i od veštačke kože, a kada je reč o kolortu, očekivano dominiraju crni i tamnobraon komadi, ali nisu izostale ni neke druge boje.

Ono što volimo kod kožnih komada jeste činjenica da svakom oufitu daju snažan pečat i donose nam stilske poene bez mnogo truda. Tako će klasične farmerke i top izgledati potpuno drugačije kada ih uparite sa kožnim blejzerom, a isto pravilo važi i za crne ili sive pantalone. Ako želite da ponesete kožu u duhu nove sezone, najbolji izbor su suknje, svejedno da li se radi o kratkim, midi ili maksi modelima. Možete ih kombinovati na mnogo različitih načina, a nama se posebno dopada kako izgledaju u paru sa kožnim jaknama. Ne moramo da vam pričamo o tome da su kožne pantalone jedan od najpratičnijih načina da unesete kožu u svoj garderober, a nećete pogrešiti ni sa double leather outfitom ili kombinezonom.

Ukoliko vam se novi trend dopada, u nastavku vam donosimo vodič za kupovinu komada od kože dostupnih na našem tržištu, koji su svega nekoliko klikova udaljeni od vas.

MASSIMO DUTTI,
cena: 34.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 34.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 19.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 34.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 34.990 din.
MASSIMO DUTTI,
cena: 59.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @weworewhat, @yaseminozilhan
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top