Kratki topovi su jedan od najvećih letnjih trendova, pronašli smo najlepše modele

Činjenica je da se tokom leta najčešće oslanjamo na praktične haljine, ali kada želimo nešto atraktivnije stajlinge potrebni su nam efektni topovi. I to ne bilo kakvi, već crop modeli, koji su ove sezone apsolutni hit. Mada je trend kratkih topova započeo još pre tri godine, tačnije od trenutka kada je Katie Holmes fotografisana kako šeta ulicama Njujorka u topu i kardiganu brenda Khaite, čini se da su ovi modeli tek ovog leta dostigli zenit svoje popularnosti. Konstantno ih nose naše omiljene ikone stila, prisutni su u kolekcijama svih brendova, kako dizajnerskih tako i high street, a kada bi počeli da brojimo koliko smo ih puta videli dok šetamo ulicama verovatno bi nam se od te cifre zavrtelo u glavi.

Kratki topovi od trikotaže ili pamuka već su postali klasika, za večernju varijantu nam se uglavnom nude modeli od satena ili sa cirkonima i kristalima, a sve češće i heklani modeli. Naravno, podjednako je bogat izbor kada je reč o krojevima, pa nam se nude varijate inspirisane korsetima, zatim topovi sa trakicama i cut-out detaljima, ali najveću popularnost ovog leta definitivno imaju modeli koji podsećaju na grudnjak ili bikini.

Za koju god varijantu da se odlučite znajte da se crop topovi najbolje slažu sa suknjama, pantalonama i šortsevima visokog struka. Istina je da smo proteklih meseci videli mnogo stajlinga sa Miu Miu potpisom koji podrazumevaju nizak struk i kratak top, ali u stvarnom životu savetujemo malo više pokrivenosti i to isključivo iz praktičnih razloga. To znači da bi preko modela inspirisanim grudnjakom trebalo da ponesete sako ili laganu košulju, osim ukoliko niste na letovanju ili u noćnom klubu.

U nastavku pogledajte neke od najlepših modela koje smo pronašli u aktuelnoj ponudi.

H&M,
cena: 1.699 din.
H&M,
cena: 2.199 din.
H&M,
cena: 1.199 din.
H&M,
cena: 1.699 din.
H&M,
cena: 1.699 din.
CHRISTOPHER ESBER,
mytheresa.com
THE ATTICO,
mytheresa.com
ALESSANDRA RICH,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @ninasandbech, @weworewhat
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top