Kristen, JLo i Kylie vole boju godine! Ko je još prošetao marsala odeću na red carpetu

Boja koju su stručnjaci nazvali marsala proglašena je bojom 2015. Crvena s dozom smeđe, koja na trenutke podseća na ciglaste nijanse, a ponekad i na boju kestena pojačanu dozom crvene, najviše će se nositi tokom predstojećih sezona procena je Pantone Instituta. Ova institucija od 1999. godine donosi svoja predviđanja o kolorističkim trendovima, i nikada ne omane.
I dok je tokom prošle godine, primat imala nijansa radiant orchid, ovog puta to je marsala. Ime je dobila po vrsti vina koje se proizvodi u istoimenoj regiji na Siciliji. Odevne komade u ovoj boji viđali smo tokom proteklih nekoliko godina, ali se čini da će tokom 2015. godine ova nijansa konačno „zavladati“ modnom scenom. Dovoljno je upadljiva da se kombinuje sa drugim, neutralnim nijansama, a s druge strane i potpuno prefinjena, pa je možete nositi svuda, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.
Mnoge kozmetičke kuće požurile su da promovišu proizvode u ovoj nijansi bordo boje, a svetske zvezde već su prošetale svoje marsala kombinacije na crvenim tepisima. Donosimo vam devet najupečatljivijih kombinacija.


Podeli

Scroll to Top