Ovih pet modela kupaćih kostima nikad ne izlaze iz mode

Pet klasičnih kupaćih kostima koji odolevaju svim trendovima

Odavno smo naučili lekciju da su klasični komadi baza svakog garderobera i da je kupovina crne haljine, bele košulje, atlet majice ili plavih farmerki uvek dobra ideja. Međutim, kakva je situacija sa kupaćim kostimima? Činjenica je da nam svakog leta stižu novi i sve uzbudljiviji stilovi kao što su kupaći sa 3D cvetovima, trakicama, prorezima ili razigranim printovima, a ni aktuelna sezona nije izneverila naša očekivanja kada je reč o krojevima i dezenima. Ipak, sve što nekada želimo jeste da uložimo novac u kvalitetan kupaći kostim koji će izdržati test vremena i koji ćemo moći da nosimo iz sezone u sezonu.

Klasični kupaći kostimi koji nikad ne izlaze iz mode

Potraga za odgovarajućim kupaćim kostimom nije lak zadatak jer su naši kriterijumi u ovoj kategoriji tradicionalno visoki. To je i logično ako imamo u vidu da pravi kupaći kostim može da istakne naše adute i prekrije nedostatke, čitaj: da nam podigne samopouzdanje praktično bez truda. S druge strane, loš izbor kroja ili dezena uglavnom čini da se osećamo nesigurno u svojoj koži.
Srećom, postoji nekoliko modela koji dobro stoje većini žena zbog čega su izdržali test vremena i našli se na listi klasika sa kojima nikad ne možemo da pogrešimo. U nastavku pogledajte o kojim kupaćim kostimima je reč.

KLASIČAN BIKINI SA TROUGLIĆIMA

Kada čujemo reč bikini obično prvo pomislimo na klasične modele sa trouglićima za šta postoje dobri razlozi. U pitanju su modeli koji su više od sedam decenija prisutni u svetu mode, a pri tome dobro stoje svim tipovima građe.

INJournal izbor

BANDEAU MODELI

Bandeau kupaći su ove sezone jedan od vodećih trendova, ali ujedno spadaju i u vanvremenske krojeve koje nosimo svakog leta. Bez obrira na to da li se radi o jednodelnoj ili dvodelnoj varijanti, ove modele volimo jer na koži ne ostavljaju bele tragove od trakica ili bretela kada se sunčamo.

INJournal izbor

CRNI JEDNODELNI KUPAĆI

Postoji mnogo razloga zbog kojih su jednodelni kupaći kostimi u crnoj boji uvek dobar izbor. Ovi modeli svima dobro stoje, uvek odišu elegancijom i, što je najvažnije, u njima izgledamo malo mršavije.

INJournal izbor

BELI KUPAĆI

Ne postoji boja koja se bolje slaže uz preplanuli ten od bele pa su zato modeli u ovom koloritu večita klasika sa kojom nema greške.

INJournal izbor

RELJEFNE TKANINE

Pre nekolio godina kupaći kostimi od reljefne tkanine brenda Hunza G osvojili su modni svet, a u međuvremenu su stekli timeless status i „uselili“ se u kolekcije gotovo svih brendova. To je i potuno očekivano ako imamo u vidu da svaki model od reljefne tkanine izgleda uglađeno i skupo, ali i da ovi materijali čine da izgledmo mršavije (posebno kada se odlučimo za jednodelne modele).

INJournal izbor

Tekst: Ivana Nikolić
Naslovna fotografija: @ruerodier
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top