Kupaći kostimi: Pet veličanstvenih trendova sa modnih pista

Možda spadate u osobe koja iz godine u godinu na plažu najradije ide u klasičnom bikiniju, ali ovog leta vreme je za promenu. Slažemo se da sa vanvremnskim dvodelnim modelom nećete nikada pogrešiti, ali čini se da nikada ranije trendy kupaći kostimi nisu bili u fokusu kao sada. Dakle, vreme je da nadogradite vašu kolekciju. Kome god modnom plemenu da pripadate, jedan chic model je must have ovog leta. Ako niste sasvim sigurni kako da obogatite vašu kolekciju, izdvajamo pet najboljih trendova za ovu sezonu koje smo gledali na modnim pistama.

Sportski modeli

DSquared2
DSquared2

Trend sportskih kupaćih kostima nastavlja se i ove sezone, naročito kada su u pitanju dizajnerki modeli. Među onima koji su se priključili ovom stilu jeste i naša dizajnerka Roksanda Ilinčić. Ako želite udobnost i nesputanost tokom plivanja, oni su pravi izbor za vas.

Heklani modeli

Biagiotti
Biagiotti

Ukoliko želite da se izdvojite i budete primećeni na plaži izaberite heklane ili modele koji su izrađeni kukičanjem. Konac nije klasičan materijal za izradu kupaćih kostima i upravo zbog toga je ovaj trend tako neobičan. Začet u Australiji, došao je i do modnih pista, a jedan od brendova koji ga promoviše jeste i Biagiotti.

Rupičasti modeli

Acne Studios
Acne Studios

Želite jednodelni komad u kome ćete pokazati malo kože, ali ne toliko da biste obukli bikini? Modeli sa procepima pravi su izbor za vas. Odlični su jer možete izabrati da pokažete deo tela koji želite, a da opet prekrijete neželjene delove. Ovakve modele možete pronaći i u H&M-u, a ako više volite luksuznije komade izaberite modele Acne Studios.

Cvetni print

Altuzarra
Altuzarra

Iako je floralni print tehnički višegodišnji trend, a možemo ga čak nazvati i vanvremenskim letnjim stilom, ovog puta u fokusu su grafički cvetni stilovi koji nas podsećaju na tapete kakve su imale naše bake u svojoj mladosti.

Karneri

Stella Jean
Stella Jean

Ne postoje ženstveniji kostimi nego oni sa karnerima. Osim što će vam dati posebnu dozu razigranosti, ovi modeli će vas sigurno i podmladiti jer podsećaju na dečije dane. Uz to su i veoma praktični jer se karnerima mogu nadomestiti određeni nedostaci na telu. Na primer, ako želite veće poprsje izaberite komad koji ima karneriće na gornjem delu. Slično je i sa ostalim delovima tela.

Podeli

Scroll to Top