Kylie Jenner u haljini domaćeg dizajnera

Rialiti zvezda Kylie Jenner priredila je sa sestro Kendall žurku povodom noći veštica i tom prilikom obukla je haljinu našeg dizajnera Zovnka Markovića. Reč je o toaleri iz ovosezonske kolekcije koja je premijerno prikazana u januaru ove godine na Nedelji mode u Njujorku. O novom saradnji poznati dizajner je rekao:

Kylie Jenner na Halloween zabavi
Kylie Jenner na Halloween zabavi

– Odnedavno me zastupa agencija „Fashion Forwards“ iz Los Anđelesa, koja je moje haljine prezentovala Kylie Jenner. Ovo je tek početak saradnje sa njom. Jako sam zadovoljan jer je ona mlada, zgodna, vamp, zvezda svetskog ranga, a haljina izgleda o ka da je pravljena upravo za nju. Boljeg promotera moje mode nisam mogao ni da zamislim! Inače, Halloween je jedan od glavnih i najatraktivnijih praznika u Americi i euforija počinje nekoliko dana ranije, a ono što obuku zvezde kao što je Kajli Džener ima veliki publicitet.

Sa revije Zvoka Markovića na Nedelji mode u Njujorku
Sa revije Zvoka Markovića na Nedelji mode u Njujorku

Svetski mediji već su objavili fotografije sa događaja i prognoziraju da će na hiljade tinejdžerki iskopirati ovaj stajling. Fotografija koju je Kylie postavila na Instagramu za nekoliko sati dobila je više od dva miliona lajkova. Inače, magazin Time objavio je nedavno listu 30 najuticajnijih tinejdžera u 2016. godini, a na njenom vrhu je upravo mlađa sestra Jenner.

Foto: Instagram/kyliejenner, ART HEARTS NYFW za Zvonka Markovića​

Podeli

Scroll to Top