Lako do savršenog make-up uz korisne savete popularne šminkerke i blogerke Eman

Njena životna parola je da svaka žena, svakog dana treba da se potrudi da bude najlepša verzija sebe, bez odlaganja i naknadnog kajanja. Ona je Eman, poreklom iz Egipta, ali je većinu života provela u Kanadi. Karijera ju je nedavno odvela u Los Anđeles čime je ostvarila svoje snove.

Atraktivna šminkerka čija lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim u svojoj biografiji se može pohvaliti radom na mnogim reklamnim kapanjama,  u televizijskim emisijama, osmišljavanju make-upa za editorijale u printanim medijima… Ipak, njena karijera je počela da se razvija vrtoglavom brzinom kada je 2009. godine otvorila svoj beauty blog pod nazivom EmanMakeup koje su žene brzo zavolele, a kasnije je iz toga proistekao i YouTube kanal na kome njeni make-up tutorijali imaju i po višestotina hiljada pregleda.

final treca

Sve dame kojima umeće u šminkanju nije jača strana, zahvaljući Eman mogu naučiti na koji način se koji proizvodi koriste, koje korake nikako ne smete propustiti prilikom nanošenja proizvoda i kako negovati sebe. Najgledaniji su ipak klipovi u kojima detaljno objašnjava kako možemo postići određeni make-up look. Inspiracije za snimanja ovih videa su razne, a u poslednje vreme ovoj prelepoj brineti omiljeno je da demonstrira način šminkanja pojedinih svetskih zvezda poput Dženifer Lopez, Kim Kardašian ili Gven Stefani. Zahvaljujući odličnom komunikacijom sa gledaocima, njeni fanovi i sami mogu da predlažu omiljenu poznatu ličnost za koju bi voleli da znaju kako se šminka, a uspešna šminkerka im neretko izlazi u susret.

Poznata umetnica smatra da je od ključnog značaja važno kakve čete četke koristiti prilikom nanošenja proizvoda, pa je zato lansirala sopstveni brend Mint Brushes, a njen naredni cilj je da osnuje i kozmetičke proizvode sa svojim potpisom.  Pogledajte neke od fotografija iz njene galerije.

final cetvrta

final druga

Podeli

Scroll to Top