Lakovi za nokte – nova čarolija Christiana Louboutena

Legenda kaže da je gospodar cipela sa visokom petom, Christian Louboutin 1992. godine kada je pripremao svoju treću kolekciju, shvatio da njegove cipele nisu interesantne kao kada ih gledao u skicama. Posebno je uznemiren bio zbog đona čiji je izgled bio monoton. Uzeo je bočicu crvenog laka za nokte od asistentkinje i ignorišući njene pokušaje da ga spreči transformisao đon cipela na licu mesta. Zahvaljujući crvenom laku za nokte rođen je čuveni crveni đon Christian Louboutina.

2p

Dvadeset i dve godine kasnije dizajner je odlučio da pokrene liniju lakova za nokte i na taj način je debitovao u svetu kozmetičke industrije. Naviknut da sve radi u velikom stilu, sve što ima veze sa novim proizvodom sa potpisom Christian Loubouten. Mala bočica je oštrog i izduženog oblika, nalik visokim potpeticama. Lakovi su dugotrajni sa sjajnom bojom i UV zaštitom, a oni koji su imali priliku da ih isprobaju kažu da dva sloja imaju efekat kao dvadeset slojeva običnog laka. Četkica je trouglastog oblika i obezbeđuje preciznu aplikaciju, dok kraće čekinje pokupljaju pravu količinu proizvoda, sprečavaju stvaranje mehurića od vazduha i obezbeđuju besprekornu pokrivenost. Prva nijansa je logično bila „Rouge Louboutin“ koja je poput đona sa najomiljenijih ženskih cipela, a cena svih nijansi je 50 dolara.

I to nije sve. „Loubouten manikir“ je već postao opsesija fashion devojaka širom sveta, ali i mnogih slavnih ličnosti među kojima je i pevačica Adel.

1p

 

O čemu je reč? Čuveni dizajner napravio je poseban lak za nanošenje ispod nokta. „Loubi Under Red“ je naziv karakterističnog crvenog laka koji služi isključivo kao lak za unutarnji deo nokta, a ukoliko namažete crnim Louboutinovim lakom gornji deo, dobili ste „Louboutin manikir“. Četkica u ovom posebnom laku napravljena je tako da osigurava maksimalnu preciznost, a navodno i pojačava boju koja se nalazi s prednje strane.

 

Podeli

Scroll to Top