Las Chicks Bronze i Xwhite trakice na Cosmoprof sajmu u Las Vegasu

Inovativna hrvatska kompanija AUDACIS koja prati svetske trendove u području lepote, njege i zdravlja nedavno je učestvovala na sajmu kozmetike Cosmoprof u Las Vegasu. Reč je o jednom od tri najveće smotre te vrste u svetu koja se svakog jula održava u američkom centru zabave i kocke, dok se početkom godine održava u Bolonji, a krajem godine u Hong Kongu. Na ovom sajmu predstavljaju se svi segmenti beauty industrije, a kompanije iz svih delova sveta predstavljaju svoje inovacije na koje su ponosni. Kompanija Audacis predstavila je ovog puta pekmez za brzo tamnjenje Las Chicks Bronze i Xwhite trakice za izbeljivanje zubi.

3p pp 2715

Las Chicks Bronze je novi proizvod za brže tamnjenje i brozani ten koji pospešuje dobijanje željene boje, a kožu čini svilenom i sjajnom, dok lep miris pekmeza deluje opuštajuće i osvežavajuće. Proizveden je od prirodnih sastojaka koji su dobijeni ekološkim uzgojem i 100% su prirodnog podrekla. Pekmez je obogaćen karotenom iz ulja šargarepe koji pospešuje tamnjenje kože, dok ulje oraha osigurava ravnomerno i lako tamnjenje. Negujuće ulje nevena kožu omekšava, tonira i vlaži, a tu je i neizbežno ulje maslina koje koži daje poseban sjaj i prirodnije tamnjenje.
Pekmezi za sunčanje Las Chicks Bronze su GMO free proizvodi koji ne sadrže veštačke zaštitne filtere parabene, sintetičke boje i mirise, a nisu ni testirani na životinjama.

1p xw 23715

Xwhite profesionalne trakice za izbeljivanje zubi su najjednostavniji, najbezbolniji, najučinkovitiji i najsigurniji tretman koji će dati najbolje rezultate. Ovaj proizvod nudi najnoviju tehnologiju u području izbjeljivanja zubi. Trakice sadrže optimalnu količinu gela za izbeljivanje, rezultati su vidljivi posle četiri dana, a uz jedinstvenu naprednu, ali nežnu formulu, štite od preosetljivosti, čuvaju gleđ i izvrsno prianjanju prateći konturu zubi. Xwhite trakice potrebno je nositi samo 20 minuta dnevno u periodu od 10 dana. Patentirana formula koristi najsigurnije sastojke kako bi pomogla da zubi ostanu zdravi, ali beli. Za izbeljivanje u pokretu vaše trakice možete koristiti bilo kad i bilo gde, čak i ako ste na putu. Izvrsne su za održavanje pa su vam dovoljne dve ili tri trakice tokom mesec dana kako biste održali ili pojačali svoj beli osmeh.

1p c 27715

 

Podeli

Scroll to Top