Last minute ideje za beauty poklone koje bi svaka žena želela da nađe ispod jelke

Do Nove godine ostalo je svega nekoliko dana, što znači da imamo još jako malo vremena da kupimo poklone za svoje najbliže. Iako praznični shopping može biti zabavan jer uvek izaziva posebnu emociju, nekada je i pun izazova posebno kada nismo baš sigurni koji bi izbor trebalo da napravimo. U ovakvim situacijama možda je najbolje da se okrenete beauty proizvodima koji su tradicionalno najprimamljiviji za žene. Ako imate drugaricu koja je pravi beauty entuzijasta ili znate da je na listi novogodišnjih odluka zapisala da planira da se u narednih 12 meseci više posveti sebi, na pravom ste mestu jer smo vam pripremili odlične predloge.

Za drugaricu koja voli K Beauty trend

Puževa sluz sve je popularniji sastojak u preparativnoj kozmetici pre svega zato što regeneriše i obnavlja kožu. Dodatni bonus je to što odgovara svima, bez obzira na tip kože i godine, pa sa ovim poklonom nema greške.

Za onu koja voli da napravi sebi spa day kod kuće

Jednostavan, ali prelepo složen The Body Shop poklon set sadrži sve što je potrebno za spa day kod kuće. Ovaj set za negu suve kože sastoji se od pet proizvoda koji se besprekorno dopunjuju – Avocado Body Scrub uklanja mrtve ćelije sa kože, Avocado Shower Cream ima bogatu i osvežavajuću formulu, a Avocado Body Butter hrani i obnavlja kožu. U setu su i lagani Avocado Lotion-to-Oil i Avocado Hand Cream.

Za drugaricu koja mnogo radi

Nema boljeg načina da se završi naporan dan od kratkog, ali slatkog noćnog tretmana. Formulisani sa retinolom, peptidima i arnikom, ovi flasteri za oči trenutno umanjuju natečenost ispod očiju i umiruju kožu. Vaša drugarica sigurno će ceniti ovaj proizvod za oči nakon dugog radnog dana.

Za onu koja voli make-up

Anastasia Beverly Hills – Natural & Polished Deluxe Brow Kit (Sephora)

Set koji uključuje tri neophodna proizvoda za savršene i uredne obrve (Brow Wiz – An ultra-fine brow pencil, Brow Definer i Clear Brow Gel) obradovaće svaku ženu koja voli make-up.

Za drugaricu koja često putuje

Kiehl’sov praznični set za negu kože savršen je saputnik na putovanju za drugaricu koja je uvek u pokretu. Uključuje pet bestseller proizvoda ovog brenda koji su pogodni za sve tipove kože i to: Calendula Herbal-Extract Toner, Midnight Recovery Concentrate, Ultra Facial Cream, Creamy Eye Treatment with Avocado i Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask.

Za onu koja voli parfeme

Trenutno jedan od najpopularnijih parfema na TikToku savršen je izbor za zimu. Libre Intense stekao je popularnost zato što je zavodljiv, a pritom je i jedan od najpostojanijih mirisa ikada.

Teskt: Kristina Blagojević
Naslovna fotografija: @katespiers
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top