Last minute ideje za stajling u najluđoj noći

Sigurni smo da biste u drugačijim okolnostima već imali pripremljen stajling za novogodišnju noć, ali zbog epidemiološke situacije i zabrane okupljanja, 2021. dočekaćemo u kućnoj atmosferi i u najužem krugu porodice i prijatelja. Bez obzira na to da li vam nedostaju stare dobre žurke sa mnogo glittera i full make-upom ili vam prija što ćete najluđu noć provesti u toplini svog doma, to nije razlog da sutra uveče ne budete u svom najboljem izdanju. Odložite pletene trenerice, dukseve i helanke i zamenite ih raskošnim komadima od kože i pliša, a nemojte zaboraviti ni na šljokice. Iako vam se možda čini da je besmisleno da se trudite oko izgleda kada nema žurki ni izlazaka, iza nas je godina u kojoj je sve bilo drugačije od onoga na šta smo navikli, pa nam više nije potreban ni smislen razlog za dobar outfit. Ukoliko se dvoumite oko toga da li da se sutra našminkate i lepo obučete, mi vas ohrabrujemo da ne odustanete od svečanih lookova. U nastaku smo vam pripremili četiri predloga, od kojih su neki svedeniji i potpuno prilagođeni novim okolnostima, a neki su u duhu Nove godine kakva je nekad bila. Verujemo da mnoge od ovih komada već imate u garderoberu, a ako vam poneki nedostaje, još uvek imate vremena da sutra obavite brzi shopping.

ŠLJOKICE

Kao večni simbol sezone partyja i novogodišnjeg optimizma, šljokice su uvek bile sigurna karta na koju smo igrali u najluđoj noći. U skladu sa situacijom, ove sezone dolaze u nešto suptilnijem izdanju i nose se na malo svedeniji način, pa vam predlažemo da isprobate pantalone sa glitterom i udoban džemper ili efektan top sa štrasom u paru sa klasičnim crnim pantalonama. Svakako, najbolji izbor je i dalje haljina sa šljokicama.

@carodaur

@ladyaddict

@greceghanem

@greceghanem

Vodič za kupovinu:

H&M,
cena na upit

H&M,
cena na upit

RESERVED,
cena na upit

 

BERSHKA,
cena: 2.290 din.

ZARA,
cena: 3.290 din.

KOŽA

Ako želite nešto svedeniji look, koji će ipak biti u duhu praznika, izaberite bilo koji komad od kože i izgradite oko njega čitav stajling. Sigurni smo da već imate pantalone ili šorts od ovog materijala, koje možete iskombinovati sa košuljom, topom, pa čak i džemperom. Kožna haljina uvek izgleda seksi i zanosno, a nećete pogrešiti ni sa all leather outfitom.

@xeniaadonts

@tineandreaa

@greceghanem

@ninasandbech

@moderosaofficial

Vodič za kupovinu:

ZARA,
cena: 2.590 din.

ZARA,
cena: 2.590 din.

STRADIVARIUS,
cena: 1.290 din.

H&M,
cena na upit

RESERVED,
cena na upit

RESERVED,
cena na upit

PLIŠ

Raskošni pliš još jedan je od simbola praznične sezone, a osim što izgleda elegantno, njegova glavna prednost je što nam pruža i preko potreban komfor. Zato je kombinezom od pliša jedno od najpraktičnijih rešenja za sutra uveče, jer ćete se nesmetano kretati, a pritom ćete izgledati ozbiljno dobro. Duks i pantalone savršene su za sve koji žele casual outfit, a haljina za one koji ne odustaju od elegancije.

@tineandrea

@ladyaddict

@tamumcpherson

@gabriellecaunesil

Vodič za kupovinu:

H&M,
cena na upit

BERSHKA,
cena: 1.590 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 6.990 din.

CRNA HALJINA

Sigurni smo da u ormaru već imate omiljenu crnu haljinu, koju možete da izvadite i da, uz nekoliko mudro odabranih aksesoara, zablistate sutra u punom sjaju. Ako vam je dosadila, još imate vremena da odete u brzi shopping. Trenutno su najaktuelniji modeli sa volanima i naborima, a nikada ne možete da pogrešite ni sa klasičnim koktel haljinama.

@slipintostyle

@tamara

@leoniehanne

@camillecharriere

Vodič za kupovinu:

ZARA,
cena: 4.990 din.

ZARA,
cena: 2.590 din.

H&M,
cena na upit

STRADIVARIUS,
cena: 1.490 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 15.990 din.

Naslovna fotografija: @matildadjerf
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top