Lea Stanković nam otkriva da u neseseru uvek drži ova dva essence proizvoda

Živimo u eri kada konstantno pratimo make-up rutine influensera kojima s razlogom poklanjamo veliko poverenje jer zahvaljujući društvenim platformama imamo priliku da se u live video klipovima uverimo u njihovu veštinu kada je u pitanju šminka. U skladu sa tim, neretko se odlučujemo za kupovinu make-up proizvoda koje one koriste i za koje nam daju preporuke iz prve ruke.
Kada govorimo o influenserkama koje su uvek besprekorno našminkane, u poslednje vreme posebno se ističe Lea Stanković, pa nas je prirodno zanimalo šta se od proizvoda uvek nalazi u njenom neseseru. Na samom početku razgovara rekla nam je da je ljubav prema šminki razvila još pre nekoliko godina i da je ona bila logičan nastavak njene ljubavi prema crtanju koju je gajila u detinjstvu. Zahvaljujući tome, gotovo je uvek sama svoj majstor, bilo da se radi o dnevnom ili make-upu za fotografisanja i evente, a usluge šminkera koristi samo za potrebe snimanja velikih marketinških kampanja.

Dnevni make-up

Kada je reč o dnevnoj šminki za Leu je manje uvek više, stoga ne koristi make-up podlogu već samo korektorom prekrije sitne nepravilnosti, doda malo rumenila i sjaja za unse, a najveću pažnju voli da posveti isticanju očiju.
– Jako mi je važno da uvek imam naglašene trepavice i uredne i lepo definisane obrve. Kada je tu sve na mestu, onda je ostatak šminke u drugom planu naročito kada je u pitanju dnevna varijanta. Ove jeseni poverenje sam poklonila novoj LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH ULTRA BLACK maskari brenda essence koja produžava trepavice i daje im neverovatan volumen a pritom se ne truni i ne stvara grudvice. Dakle, svi najvažniji kriterijumi su zadovoljeni. Nanosim je tako što najpre stavim dva sloja maskare, potom sačekam minut-dva da se osuši i nanosim treći sloj. Efekat koji dobijem su duge i guste trepavice koje su besprekorno definisane.

Drugi proizvod koji je ove jeseni obavezan deo Leinog nesesera jeste FIX IT LIKE A BOSS TRANSPARENT BROW FIXING gel za obrve, takođe sa potpisom brenda essence.
– Obožavam trend urednih obrva koje su začešljane na gore a sada imam i proizvod koji mi omogućava da lako postignem željeni efekat. Na ruku mi ide i to što imam prirodno jače i guste obrve tako da mi je za efekat laminiranih obrva dovoljno da nanesem ovaj proziran gel i začešljam obrve na gore. Najbolja stvar je to što se gel brzo suši, a obrve ostaju na mestu celog dana. Oni kojima se ne dopada trend laminiranih obrva mogu da začešljaju obrve na stranu i dobiće lepo definisane i uredne obrve prirodnog izgleda.   

Večernji i scenski make-up

Pomenute proizvode Lea redovno koristi i kada se šminka za neki važan događaj ili fotografisanje.
– Like a Boss maskara i Fix Like a Boss gel za obrve za mene su savršeno rešenje i za kada se šminkam za potrebe fotografisanja, večernjeg izlaska ili odlaska na evente. Naravno, ostatak make-upa prilagođavam prilici. Zato obavezno koristim prajmer, tečnu i setting podlogu i proizvode za konturisanje lica. Osoba sam koja na usne uvek nanosi neutralan ruž, dok oči volim da naglasim. U skladu sa tim, važno mi je da imam maskaru koja će stvoriti efekat veštačkih trepavica, a Lash Lika a Boss mi upravo to omogućava. Nanosim je po sličnom postupku kao i za dnevnu varijantu, ali ovog puta stavljam 2-3 sloja maskare, sačekam da se osuše, a onda ponovo nanesem nekoliko slojeva. Sledi fiksiranje obrva Fix Like a Boss gelom koji koristim po istom principu kao za dnevnu varijantu.

Ako želite da isprobate omiljene proizvode Lee Stanković, ove jeseni LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH ULTRA BLACK maskaru i FIX IT LIKE A BOSS TRANSPARENT BROW FIXING gel za obrve možete naći u specijalnom LIKE A BOSS by Lea BOX-u koji je dostupan u Lilly drogerijama po ceni od 888 dinara.
Proizvode možete kupiti i zasebno na beauty stalcima brenda essence. 

Tekst: INJournal magazin
Foto: Instagram (@lastankovic), Promo

Podeli

Scroll to Top