Led, masaže i limfna drenaža: Kate Moss otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

Legendarna manekenka, Kate Moss ima četrdeset i jednu godinu i više od dvadeset i pet godina karijere, ali je i dalje miljenica dizajnera i publike. Jedina je zvezda modnih pista koja se pojavila nakon slavne generacije iz devedesetih godina na čelu sa Cindy Crawford i Naomi Campbell, a dolazak nove generacije i Care Delevingne i Kendall Jenner nisu zasenili njenu slavu.
Zaštitno lice Rimmel kozmetike i dalje izgleda sjajno i na njenom licu godine se ne mogu pročitati, i pored toga što poput svojih koleginica nije mnogo vodila računa o zdravom životu. Poroci su godinama bili deo njene svakodnevice, a i danas ih nije u potpunosi odrekla.
Ako se pitate kako joj polazi za rukom da očuva mladalački izgled, čuvena Britanka otkrila je tajnu. Zapravo u njenom slučaju postoje tri tajne – led, limfna drenaža i masaže.
Naime, Kate svakodnevno umiva lice ledom i to tako što u prozračnu gazu ili rukavicu stavi kockice leda kojima lagano masira lice. Tako podstiče cirkulaciju i sužava pore što joj daje mladolik izgled. Osim toga, bar jednom nedeljno odlazi na masaže lica i to eteričnim uljima (omiljeno joj je ulje ruže) i ove tretmane smatra najboljim prirodnim face liftingom. Na kraju, već godinama odlazi na tretmane limfne drenaže lica koji otklanjaju višak tečnosti iz organizma i čiste telo od toksina, a na taj način ga snabdevaju i preko potrebnim kiseonikom.

Podeli

Scroll to Top