Lekcije stila: Urednica Elle-a Maria Dueñas Jacobs kombinuje za vas garderobu iz Zare

Nije tajna da mnoge stylish devojke obožavaju garderobu sa potpisom Zare. Čak i modne ikone poput Olivie Palermo ili Beyonce ne mogu da odole ovom španskom brendu. Među ljubiteljima su i urednice najprestižnijih svetskih magazina, a jedna od njih je i Maria Dueñas Jacobs, urednica američkog izdanja Elle accessories. Ova uvek besrekorno obučena Njujorčanka nova je ikona stila koja sarađuje sa high street brendom u njihovom projekru Zara Pictures. Nakon Natashe Goldenberg i Leandre Medine koje su nas prethodnih meseci savetovale kako da kombinujemo krpice španske modne kuće, Maria je pripremila svoje predloge za jul. Akcenat je stavila na jeansu i šarenim printovima karakterističnim za leto.
Šarenoliki editorijal snimljen je u stanu uspešne trendseterke i u na njenim omiljenim lokacijama u Velikoj jabuci, a na fotografijama je i njena mačka od koje se kako sama priznaje retko odvaja.
– Ćao, ja sam Maria, urednik koji je opsednut svojom mačkom, ali moje prave ljubavi su i moja porodica i moda. Živim u Njujorku, gde se uvek dešava nešto uzbudljivo i tako inspirativno.
Ukoliko se pripremate za šoping tokom vikenda sigurni smo da će vam Marijine kombinacije poslužiti kao odlična inspiracija.

1p zm 5615

 

3p zm 5615

4p zm 5615

5p zm 5615

6p zm 5615

Podeli

Scroll to Top