Lemoni: Luksuzan donji veš i kupaći kostimi po prstupačnim cenama

Ako spadate u devojke koje smatraju da je osnova svakog dobrog stylinga, dobar donji veš (mi se u potpunosti slažemo sa tim), vaša prava adresa jeste Lemoni radnja koja se nalazi u centru prestonice, a svaki komad možete poručiti i putem interneta. Ovo jedinstveno prodajno mesto prepoznatljivo je po Haute Couture komadima kakve ne možete pronaći u našoj zemlji. Među brendovima koji su u ponudi nalaze se Amoena, Andres Sarda, Triumph, Primadonna, Lise Charmel, Marie Jo, Sapph, Diesel, Valisere, Marylin Mode, Dolce & Gabbana, Sassa… A sve su to najbolje ocenjene svetske dizajnerske marke u kategoriji luksuznog modnog ženskog veša i redovni pobednici na prestižnim sajmovima u Parizu, Barseloni, Milanu i Njujorku.
Tu su i Victoria’s Secret proizvodi čiji je svaki komad napravljen tako da predstavi ženu u naizgled nemogućem spoju čednosti i fatalnog seksepila bez obziran na njenje godine.
Svi modeli dostupni su i u plus size veličinama, a ono što je najbolje jeste da su cene veoma pristupačne i prilagođene domaćem standardu.
Ukoliko se pripremate za letovanje, u Lemoni radnji možete naći i luksuzne La Perla, Valege i druge brendove kupaćih kostima koji su trenutno na sniženju.

1p l 25715

2p l 25715

3p l 25715

4p l 25715

5p l 25715

6p l 25715

Foto: Facebook/Lemoni lingerie

Podeli

Scroll to Top