Lepršavi letnji modeli sa potpisom Bubu with love

Talentovana Tara Turković koja stoji iza odeće sa potpisom Bubu with love stvara prepoznatljive odevne komade koje krase unikatna srca. Njen modni brand nastao je kao spontani i logičan sled svega čime se ranije bavila i što ju je činilo srećnom. Već sa deset godina ona je krenula na časove u studio Tanay gde ju je dizajnerka Nataša Jeletić učila crtanju, dok je prvu samostalnu reviju imala već sa petnaest godina. Tako se moda ispostavila kao odlična oblast u kojoj može da iskraže svu svoju kreativnost. Ime Bubu with love nastalo je slučajno 2012. godine, jer je Tara pred reviju na Rotaract-ovom Fashionu Aidu trebalo da osmisli naziv brenda.
Odeća sa njenim potpisom stavlja naglasak na lepršavost, razigranost, opuštenost, a autorka se ne opterećuje modnim konvencijama, pa su njeni komedi isključivo rezultat mašte i zaljubljenosti u sve ono što život čini lepim.
Kolekcija za proleće/leto inspisirana je bojama i nastojanjem da se njima prenesu raspoloženja i lepe emocije kao što su sreća, ljubav i bezbrižnost. Izrada je trajala 2-3 mjeseca, ali se kolekcija kasnije nadograđivala u skladu sa nadahnućem autorke.
Komadi Bubu with love osvojili su sve devojke koje ne pristaju na uniformisan pristup modi već su željne zabave i modne avanture. Majice, haljine, pantalone i druga garderoba odiše ženstvenošću i vedrinom, a modeli su osmišljeni tako da ih možete prilagoditi ličnom stilu, čak i ako ste pobornica klasike.


Foto: Facebook/Bubu with love

Podeli

Scroll to Top