Letnja avantura: Severina je zaštitno lice nove Lei Lou kolekcije

Divna modna priča između Severine i Aleksandre Dojčinović koja traje dugi niz godina, dobila je svoj nastavak i u najnovijoj Lei Lou kolekciji. Baš kao i za predhodnu cruise kolekciju, i ovog puta je uloga zaštitnog lica poverena prelepoj splitskoj pevačici koja je, zbog svoje zaigranosti modnim igrama bez granica, i inače otelotvorenje savršene Lei Lou žene.

4p s 17715

Na novim fotografijama Severina je zablistala u jedinstvenim letnjim kreacijama u kojima se dizajnerka poigrala neobičnim krojevima. Volani i čipka pozivaju na avanturu romantičnih vremena, a jarke boje karakteristične za tople dane prisutne su u modelima. Aleksandra je odlučila da ovog puta koristi ružičaste i neon tonove i zaobišla za nju karakteristične pastelne nijanse.

2p s 17715

Najveće iznenađenje, umetnica nam je ipak priredila nesvakidašnjim izborom tkanina, jer je odlučila da koristi vunu koja je nepotrebno zapostavljena u letnjim mesecima, iako se zna da je reč o tkanini koja zimi greje, a leti hladi. Poznata kao dizajnerka koja voli da istražuje, i ovog puta je pomerila granice kvaliteta svojih proizvoda.

1p s 17715

3p s 17715

Fotograf: Jelena Balić
Make up: Dajana Pajkić
Hair: Dijana Džaja-Katić za Ruža Institut Kerastase
Snimljeno na lokaciji: Falkensteiner Hotel & Spa Iadera *****

Podeli

Scroll to Top