Letnji trend: Dugotrajni lakovi za nokte sa gel efektom

Pastel ili jarke nijanse nije bitno, ali već nekoliko sezona dugotrajni lakovi za nokte, naročito oni sa gel efektom postali su ultimativni trend.
Ukoliko ovog leta želite da iznesete neki letnji manikir koji je jednostavan, nežan i krajnje cool, onda je najbolje da odaberete lak u nekoj pastelnoj nijansi. Ovakve lakove možete da nosite i u gradskom izdanju, ali i na plažu ili izlet u prirodu. Za nešto jači efekat najbolje su neke od jarkih nijansi zahvaljujući kojima će vaši nokti doći do izražaja, a vi ćete odati utisak smele dame. Kada se nadogradi pravim, efektnim aksesoarima poput statement prstenja, metalnih ogrlica ili narukvica, candy ili neon manikir idealno je rešenje.
Ono što je najvažnije birajte dugotrajne lakove koji će opstati na vašim noktima i do nedelju dana, pa ćete vreme potrebno za manikir moći da provedete na kvalitetniji način. Dok je pre nekoliko godina dugotrajni manikir mogao da se uradi samo u salonima, danas gotovo svi proizvođači u svojoj ponudi imaju lakove sa efektom gela.


Podeli

Scroll to Top