LIU JO i Dree Hemingway: Još jedno zajedničko putovanje

I ove godine nastavlja se partnerstvo između italijanskog brenda LIU JO i Dree Hemingway. Nova saradnja ovekovečana je u kampanji za proleće/leto 2015. u kojoj je prepoznatljiva lepota glumice zaštitni znak dve kolekcije – Liu Jo i Liu Jo Jeans. Dvadesetšestogodišnja glumica i it devojka, ne samo da je potomak slavnog pisca Ernesta, već i jedan od najpopularnijih modela i ikona stila po oceni najvažnijih svetskih modnih časopisa.

2p ljh 21215

Njen besprekoran izgled i magnetična lepota su savršeno ovekovečeni na fotografijama modnog fotografa Angela Pennette. Putovanje sa Dree nas vodi u šarmantno okruženje na Ibizi. Liu Jo kampanja je fotografisana u raskošnoj vili na ovom španskom ostrvu. Deo kampanje za liniju LIU JO JEANS ovekovečen je pored bazena, sa predivnom plažom u pozadini.

3p ljh 21215

Liu Jo kampanja se izdvaja po cool stavu. Enterijer vile kojim dominiraju tonovi od sive do bele je minimalistički.Počasno mesto zauzima lepota gospođice Hemingway u kombinaciji sa najznačajnijim trendovima sezone i komadima kolekcije uz atraktivan aksesoar. Fotografije su ovekovečile trenutak koji prenesi energiju. Dree se provodi sa drugaricama, ispijaju koktele pored bazena nakon dana provedenog na plaži, dok je čukununuka Ernesta Hemingwaya u prvom planu kao neprikosnovena zvezda.

6p ljh 21215

Kolekciju proleće/leto 2015. brenda LIU JO možete kupiti u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevac i Niš.

7p ljh 21215

5p ljh 21215

Podeli

Scroll to Top