Loewe ima novu torbu od rafije, a mi smo sigurni da će ovo biti najpopularniji letnji aksesoar

Dok su torbe od rafije nekada bile rezervisane samo za plažu, pre nekoliko sezona preselile su se u potpuno novu stilsku arenu. Na ovom putu možda i najveći doprinos dao je španski brend Loewe, čiji je tote model sa kožnim detaljima i anagramom odavno postao deo kolekcije svake modne influenserke koja drži do sebe, ali i većine devojaka koje prate modu. U skladu sa tim, u prethodnim godinama smo od početka proleća pa sve do kraja leta makar nekoliko puta dnevno viđali ovu slamnatu lepoticu na Instagramu dok su nam svake sezone high street kuće nudile bezbroj sličnih varijatni.
Iako popularnost ovog modela dugo neće moći da dostigne nijedna druga torba od rafije, brend je u kolekciji za aktuelnu sezonu lansirao novi model koji polako osvaja modne insajdere, a po svim predviđanjima postaće i najpopularnija torba u narednim mesecima. Ovog puta u pitanju je model pravougaonog oblika sa Loewe natpisom i ručkama od kože, koji se po dizajnu poprilično razlikuje od kultne tote torbe, ali je podjednako praktičan.

Kao i ostale torbe od rafije ovog brenda, i ova je ručno rađena od strane španskih zanatlija, a dolazi u dve veličine i dve boje – crnoj i bež. Jedina njena mana je prilično visoka cena pa tako manja verzija košta oko 800, a veća oko 1.000 evra, što je čini znatno skupljom od ostalih torbi od rafije ovog brenda. Međutim, ako imamo u vidu da je reč o jednostavnom i bezvremenskom dizajnu i modelu koji ćete moći da nosite godinama, ova kupovina će vam se na kraju verovatno isplatiti.

Očekivano, novu Loewe torbu sa prvim sunčanim danima počeli smo da viđamo na Instagramu, a verujemo da će vrlo brzo biti rasprodata u većini online shopova.
U nastavku pogledajte sve verzije nove it torbe od rafije, ali i još nekoliko Loewe modela po našem izboru.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @_jessicaskye
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top