L’Oréal Paris nudi rešenje za najzavodljiviji pogled

Vodeći šminkeri i najtalentovaniji dizajneri boja komapanije L’Oréal Paris Makeup Designer uvode revoluciju u svet makeupa i predstavljaju False Lashes Superstar maskaru koja podiže trepavice do vrtoglavih visina. Ona deluje u dva sinergična koraka – povećava volumen trepavica, a zatim ih produžuje do ekstrema.

Velika inovacija sadržana je u podlozi za volumen koja uvećava trepavice tako što prekriva i obavija svaku trepavicu. Zakrivljena četkica raščešljava trepavice i tako obuhvacta i kontroliše svaku trepavicu – čak i one koje je teško dohvatiti.

Druga četkica namenjana je za push-up efekt i njena intenzivno crna formula bogata vlaknima savršeno prekriva podlogu za volumen. 
Vlakna za izduživanje Top-Coat Lash Lifting četkice razdvajaju trepavice, a intenzivno crni pigmenti ih prekrivaju intenzivnom crnom i hvataju svetlost. Zato su trepavice produžene do ekstrema i obavijene intenzivnom crnom, a oči su spremne za krupan kadar!

Uz ovu maskaru dobijate efekat veštačkih trepavica, a ako želite da vaš pogled zaisza bude neodoljiv pripremljen je još jedan proizvod – Superstar Super Liner. Reč je o ajlajneru sa supersavitljivim vrhom koji prirodno prati oblik kapka i omogućava precizne linije u samo jednom potezu.

Zaštitno lice novih proizvoda je Jennifer lopez. Preporučena cena maskare za Srbiju iznosi 1749 RSD, a lajnera 999 RSD.

1lp 25216

Foto: L’Oréal Paris

Podeli

Scroll to Top