Luksuz sa H&M potpisom: Predstavljena jesenja Studio kolekcija

Niko tako maestralno poput H&M-a nije razvio posebne linije kojima je pokrio sve modne segmente – od odeće prisutupačnih cena do saradnje sa dizajnerima poput one sa Alexanderom Wangom koju smo obožavali prošle godine. U širokoj ponudi je i luksuzna Studio linija u kojoj je prikazana sva dizajnerska snaga high street giganta, a karakterišu je kvalitetni materijali, odlični krojevi i nešto više cene.
Jesenja Studio kolekcija već je prikazana u okviru Nedelje mode u Parizu kada je čitav niz najangažovanijih modela današnjice na čelu sa Kendall Jenner ponelo ove modele, a na pisti je bila i naša Antonina Petković.
Kolekcija koju smo toliko čekali konačno stiže u H&M radnje, a predstavljen je i novi lookbook čija je zvezda Edie Campbell. Novi modeli su u toplim zemljanim tonovima kestena i višnje u kombinaciji sa klasičnim crnim i belim nijansama. Moć ove kolekcije je u jednostavnim komadima koji se mogu nositi na mnogo načina. Crna haljina A-kroja, stvari od udobnog pletiva, odelo koje može poslužiti kao idealna kombinacija za poslovni sastanak, ali i za večernji izlazak, pantalone trapezastog kroja ili dolčevite prožete decentnim svetlucavim nitima…
Pogledajte kako izgleda kampanja za novu H&M Studio kolekciju s Edie Campbell.


Podeli

Scroll to Top