Macadamia Natural Oil: Najbolja ulja za negu kose i kožu glave

Širom sveta vekovima se bogati prirodni resursi koriste za negu. Jedna od najmoćnijih formula jeste kombinacija ulja dobijenog iz Australijskog oraha, koji je pronađen širom Južnog Pacifika i veoma jedinstvenog i retkog semena argana iz Maroka jer sadrži neke od najvažnijih elemenata korisnih za zdravlje kose. Proizvodi iz kolekcije Macadamia Natural Oil kombinuju ulje visoko hranljivog oraha sa posebno formulisanim prirodnim sastojcima, koji ishranjuju kosu i utiču na njeno obnavljanje i održavanje. Reč je o dva najvrednija i najkorisnija ulja na svetu, Macadamia i Argan, koji pružaju kosi maksimalno podmlađivanje i održavanje.


Nauka stoji iza uspešnosti sastojaka koji čine Macadamia kolekciju, jer ulje Australijskog oraha je veoma bogato esencijalnim masnim kiselinama i redukuje višak sebuma. Prirodna ulja koja čine ove proizvode štite kožu glave i utiču na njeno obnavljanje i ishranu sa veoma brzom apsorpcijom. S druge strane, arganovo ulje je bogato Omega 9, linoleinskim, oleinskim i nezasićenim masnim kiselinama, a pokazalo se izuzetno korisnim u poboljšanju otpornosti i zdravlja kose. Jedinstveni sastav Macadamia ulja pruža tajanstvenu sličnost i kompatibilnost sa prirodnim uljima našeg tela i omogućava neverovatnu apsorpciju i brzo prodiranje u kosu i kožu glave.


Macadamia ulje i Argan zajedno obogaćuju kosu prirodnim omekšivačima sa visokim sadržajem esencijalnih masnih kiselina koji se nalaze u ova oba izuzetna ulja. Koriste se u kombinaciji, jer tako dubinski hrane i štite kosu od štetnih UV zraka, a takođe obnavljaju folikule, zbog poboljšanja elastičnosti i sjaja.
Ukoliko želite samo najbolje za vašu kosu i kožu glave, priuštite sebi proizvode Macadamia u čijoj ponudi su šamponi, balzami, maske, pene, lak za kosu i još mnogi proizvodi koji su neophodni za negu. Ove odlične preparate možete kupiti na prodajnim mestima Alexandar Cosmetics.


Foto: Facebook/Macadamia Servia

Podeli

Scroll to Top