Majica na bretele i lagane pantalone idealna su kombinacija za početak leta

Nakon tmurnog i kišnog perioda, od sutra nas očekuju prave letnje temperature, koje će vladati sve do prvih jesenjih dana, pa ćemo konačno moći da nosimo sve lagane i lepršave komade u kojima se i najlepše osećamo. Istina je da su nam prozračne haljine uglavnom najbolje prijateljice tokom najtoplijeg dela godine, ali postoji čitav niz mnogo efektnijih, a u suštini vrlo jednostavnih kombinacija, na koje možemo da se oslonimo u skoro svim prilikama.

9mp 19819

 @thestylestralkercom

Naša omiljena outfit formula za sam početak leta svakako je kombinacija majice na bretele i laganih pantalona. Reč je modnom trendu inspirisanom devedesetim godinama prošlog veka, a odlična je opcija za sve devojke koje vole ležeran stil odevanja, koji se lako prilagođava različitim prilikama.

@leoniehanne

Mada se možda na prvi pogled čini da je reč o outfitima koji ne ostavljaju mnogo prostora za kreativnost, ukoliko skrolujete Instagramom, videćete da nije tako. Možete birati majice i pantalone različitih stilova što vam ostavlja dovoljno mogućnosti za igru. Široke pantalone, kilote ili cigaret krojevi, samo su neke od opcija za koje se možete odlučiti.

10mp 19819

@laura_eguizabal

Najveća prednost ove kombinacije je u tome što je odlična za sve prilike, od neobaveznih dnevnih odlazaka na kafu do večernjih izlazaka kada vam predlažemo da majicu i pantalone uparite s visokim potpeticama. Ukoliko preko majice obučete laganu košulju i zavrnete rukave, ovo može biti i opcija za odlazak na posao.
U nastavku pogledajte kako modne blogerke nose ovu kombinaciju, kao i vodič za kupovinu ključnih komada.

@deborabrosa

1mp 19819

@beatrice.gutu

2mp 19819

@deborabrosa

3mp 19819

@_jessicaskye

4mp 19819

@msorrig

5mp 19819

@inthing_

6mp p 19819

@beatrice.gutu

SHOPPING VODIČ

H&M,
cena: 1.499 din.

BERSHKA,
cena: 1.290 din.

ZARA,
cena: 1.290 din.

ZARA,
cena: 1.290 din.

H&M,
cena: 5.499 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 7.490 din.

MONA,
cena: 5.593 din.

Naslovna fotografija: @thestylestralkercom, @anoukyve
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top