Make-up promene koje su vam trenutno potrebne

S padom temperature menja se i naša beauty rutina kada lagane proizvode, koje smo koristili tokom leta, menjamo konkretnijim kako bi koži osigurali hidrataciju i balans, naročito kada krene sezona grejanja. Tada suv i topao vazduh u zatvorenim prostorijama i onaj spoljašnji, hladan i vetrovit, isušuju kožu što može dovesti do mnogih neželjenih posledica. Ukoliko želite da vaš ten zadrži zdrav i blistav izgled, osim kvalitetne nege, potrebno je da napravite promene i kada je reč izboru make-up proizvoda. Mada kozmetičke kuće na mesečnom nivou lansiraju nove preparate, što veliki broj žena dovodi do situacije da kupuju kozmetiku koja im nije potrebna, zapravo je dovoljno da napravite pet malih promena u vašem neseseru. U nastavku vam otkrivamo šta vam je od novih proizvoda potrebno tokom hladnih dana.

PRAJMER

3mkj 21919

Huda Beauty Complexion Perfection

Ovo je izuzetno važan proizvod ukoliko želite da vaša šminka bude dugotrajna. Osim što će lice učiniti glatkim i otkloniti sve sitne nesavršenosti koje imate, mnogi prajmeri nove generacije istovremeno i neguju kožu i štite je od dejstva slobodnih radikala.

HIDRANTAN TEČNI PUDER

3tp-8919

Clarins Everlasting Youth Fluid Foundation SPF 15

Većina žena ima tendenciju da sa dolaskom jeseni laganu make-up podlogu menja onom koja ima veću prekrivnu moć što je dobra odluka, ali trebalo bi povesti računa i da vaš tečni puder ima hidrantnu formulu. Na ovaj način, osiguraćete licu potrebnu vlagu i nećete zatvoriti pore.

KOMPAKTNI PUDER

2mkj 21919

Dior Diorskin Mineral Nude Bronze

Slično kao i sa prajmerom, i ovaj preparat vam je potreban ako želite da vaš ten bude besprekoran satima i satima. Birajte mineralne formule sa iluminatorom koje, osim što fiksiraju šminku, neguju kožu i daju joj potreban sjaj.

HIDRANTNI RUŽ

5mkj 21919

Chanel Rouge Coco – 434 Mademoissele

Jesen većini devojaka donosi i problem suvih i ispucalih usana koje bi tokom čitavog dana trabalo hidrirati. Zato birajte ruževe s negujućim formulama koji će vašim usnama obezbediti potrebnu vlagu.

KREMASTO RUMENILO

6p-artdeco-CUSHION-rumenilo

Artdeco Cushion Blusher – Tropical Tucan

Kremasta rumenila trenutno su jedan od najvećih make-up trendova, a posebno su pogodna za hladne dane jer pružaju zdrav izgled. Njihova teksura koži daje mekani sjaj i suptilno osvežava ten.

Naslovna fotografija: @esteelalonde, @skininthesky
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top