Make-up savet: Kako do punijih usana u samo tri koraka

Zdrave i pune usne odraz su senzualnosti svake žene. Ali, nije potrebno puniti svoje prirodne usne da bi one izgledale zavodljivo, dovoljno je da samo uz nekoliko majstorskih make-up trikova naglasite ono šo vam je priroda podarila.
Pre svega, da bi vaše usne izgledale vizuelno nešto veće potrebno je da budu dobro hidrirane što je tokom zimskih dana ponekad pravi izazov. Ali, suve i dehidrirane usne uvek će izgledati splasnuto i tanje nego što zaista jesu. Zbog toga je dobro da pred odlazak na spavanje nanesete kremu za revitalizaciju kože koja ima mnogo veći učinak od običnih balsama. Videćete da ćete se probuditi sa usnama koje već izgledaju punije. Tokom dana koristite neki od, za vas najefikasnijih, balsama.
Boja ruža takođe može vizuelno uvećati ili smanjiti vaša usta. Optički, tamnije boje čine usne tanjim i manjim. Dok svetli tonovi, čine da usne izgledaju punije. Pre nanošenja karmina obavezno stavite olovku za usne, to će takođe imati odličan efekat.
I za kraj, uvek dodajte malo glosa preko ruža, ako želite da dobijete puniji izgled usana. Sjaj će dodati volumen, a svetlucave čestice će se reflektovati i daće 3D dimenziju vašim usnama što će ih učiniti neodoljivim.

Podeli

Scroll to Top