Make-up Tips: Četiri nijanse ruža koji su potrebni svakoj ženi

Ruž je jedan od najpopularnijih make-up proizvoda koje svaka žena ima u svom neseseru. Na tržištu postoji ogroman izbor različitih boja u svim mogućim nijansama, ali to ponekad može delovati i zbunujuće kada trebamo da odaberemo onu koja nam je najviše potrebna. Zbog toga izdvajamo četiti vrste ruža koje dobro pristaju većini žena, mogu se nositi u različitim prilikama, a uz ove četiri boje, druge vam i nisu potrebne.

1. Neutralna nijansa

Neutralne nijanse su odličan izbor za odlazak na posao, dnevne izlaske tokom vikenda, ali za sve one prilike kada ste u žurbi i nemate vremena da pažljivo nanosite karmin. Najbolja stvar kod nude ruževa je ta što dolaze u nekoliko različitih boja, pa možete odabrati onu koja vam najviše odgovara. Devojke svetle puti trebalo bi da biraju roze nijanse, a one sa maslinastim tenom bež.

2. Intenzivno crvena

Najbolji saveznik kada želite da brzo privučete pažnju na sebe jeste neverovatni crveni ruž. Postoje razlite varijante intenzivno crvene boje, a svaka žena može da pronađe onu koja joj najbolje stoji. Svejedno da li vam se sviđaju svetlije nijanse ili tamne koje idu ka bordo, crveni ruž je must-have za svaku ženu, posebno tokom jeseni i zime.

3. Pop Pink

Jedna od najsvestranijih nijansi jeste pop pink. Ona nije toliko bleda da se ne bi primećivala, a opet nije ni toliko intenzivna da će svi gledati samo u vaše usne. Dobro stoji svim devojkama, a prilikom izbora nijanse, make-up stručnjaci savetuju da izaberete onu sa kojom će vaša usta izgledati kao vaša, samo bolje.

4. Dugotrajni ruž u prirodnoj i boji bobičastog voća

Dvostruki ruževi koji sadrže jednu tamniju, a jednu svetliju nijansu odnosno sjaj takođe su neophodni u svakom ženskom neseseru. Odlični su za sve prilike kada želite da izgledate dobro, a nemate priliku da popravljate ruž. Jedina mana ovih proizvoda jeste da isušuju usta, pa se zato preporučuje da pre njihovog nanošenja stavite balzam.

Foto: Instagram/maccosmetics

Podeli

Scroll to Top