Make-up trend: Dočekajte jesen uz sve nijanse ljubičaste

Dolazak hladnijih dana, osim promene garderobe po pravilu označava i vreme da delikatne pastelne ili koralne nijanse šminke ostavimo po strani i prepustimo se nešto tamnijim nijansama. Jedna od njih je ljubičasta, a ove jeseni sve njene nijanse su pravi make-up hit.
Večni trend podržali su brendovi poput Diora, Dolce & Gabbane, Urban Decaya, Max Factora ili L`oreala, pa se u njihovim jesenjim kolekcijama mogu pronaći mnogi proizvodi u ljubičastim nijansama.
Ukoliko želite da ostavite utisak već na prvi pogled birajte, u sezoni koja polako dolazi, tamno ljubičaste ruževe, samo vodite računa da izaberete nijansu koja će najbolje odgovarati vašem tenu. Ako ste skeptični prema zagasitim tonovima ruževa, možete isprobati sjajeve istih nijansi koji će vizualno povećati vaše usne, dok će ih takve iste nijanse ruževa – smanjiti. Za nešto manje hrabre, ali i one koji vole da u svoj make up unesu dašak leta, tu su svetlije nijanse ljubičaste koje dobro pristaju svima. A možete i jednostavno staviti maskaru u ovoj boji.
Nećete pogrešiti ni ako izaberete lila lakove za nokte, a u ponudi je i veliki broj senki. Ako ste ljubitelji smokey eyesa, senke u različitim nijansama šljive ili patlidžana biće odlično osveženje.


Naslovna fotografija: Instagram/urbandecay

Podeli

Scroll to Top