Make-up tutorial: Naučite da pravilno nanosite bronzer

Bronzerom dajemo boju licu, ali ga možemo koristiti i za trenutno veoma popularnu tehniku konturiranja lica. Na tržištu postoje mat bronzeri, idealni za naglašavanje kontura lica, a tu su i oni sa dodatkom sjajnih čestica, koji su idealni za nanošenje na obrazima.
Ako još niste savladali tehniku nanošenja bronzera, najbolje je započeti s manjim količinama kako ne biste dobili lice puno tamnih mrlja. Trebalo bi da znate da kao što ovaj magični make-up proizvod može da istakne neke delove vašeg lica, isto tako lošom aplikacijom može da učini da vaša koža izgleda neuredno. Zbog toga je jako važno da dobro stopite ovaj proizvod  sa kožom i da imate na umu da bronzer ne sme biti tamniji više od dva tona vašeg prirodnog tena. Žene s hladnijim, neutralnim podtonovima trebaju odabrati nijanse koji u sebi sadrže ružičastu notu, dok žene s toplijim podtonovima mogu koristiti zlatne bronzere.
Kako ne biste pravili početkičke greške prilikom nanošenja bronzera, za vas smo pronašli odličan make-up tutorial zahvaljujući kome ćete za samo dva minuta naučiti da istaknete konture vašeg lica.

Podeli

Scroll to Top