Make-up vodič: Postojani ruževi pristupačnih cena

Stastveni ljubitelji ruževa će se složiti da su pored boje i teksture, kvalitet i postojanost najvažniji kriterijumi pri odabiru savršenog karmina. Neretko se dešava da čak i proizvodi sa oznakom „dugotrajne formule“ umeju da razočaraju jer se boja skine brzo, nekada nakon samo nekoliko gutljaja pića. Zato smo večito u potrazi za brendovima koji ispunjavaju svoja obećanja istaknuta na deklaraciji proizvoda.
Kako bismo vam olakšali kupovinu, napravili smo malo istraživanje i otkrili apsolutne favorite među ruževima brendova koji se osim po kvalitetu, ističu i po pristupačnim cenama.
Savet: Ukoliko želite da budete sigurni u postojanost svog karmina poslužite se malim make-up trikom. Nanesite jedan sloj, preko dodajte tanak sloj pudera u prahu (po mogućstvu transparentnog), pa potom stavite još jedan sloj vašeg omiljenog ruža. Budite sigurni da će boja trajati satima.

NAŠI FAVORITI:

MAX FACTOR COLOUR&GLOSS LIPFINITY
(Cena: 1.499 RSD)
Ovi ruževi sadrži raskošno obojenu osnovu i multidimenzionalni sjaj koji pruža očaravajući 3D efekat na usnama. Izuzetno su dugotrajan i ostaju na usnama neverovatnih 10 sati. Najpre se nanosi ruž i sačeka se nekoliko trenutaka da se on osuši, a potom sledi nanošenje sjaja.

RIMMEL LASTING FINISH KATE MOSS (Cena: 519 RSD)
Bogate pigmentacije ovih ruževa omogućavaju postojanost boje koja traje nekoliko sati. Dolaze u 15 različitih nijansi jer su lansirani povodom petnaestogodišnjice saradnje između Kate Moss i brenda Rimmel. Nijanse ruževa je kreirala upravo Kate birajući boje koje i sama voli da nosi.

L’OREAL PARIS COLOR RICHE PRIVEE (Cena: 1.299 RSD)
Ruževi iz ove kolekcije dolaze u prirodnim tonovima, a kreirale su ih svetske zvezde koje su ujedno i zaštitna lica brenda. Njihove delikatne nijanse lako se prilagođavaju svakom tenu. Color Riche ruževi štite usne od spoljašnjih agenasa i sprečavaju isušivanje. Osim što su veoma postojani, daju osećaj izuzetnog komfora, jer su usne nakon nanošenja mekane i hidrirane.

NYX MATTE (Cena: 629 RSD)
Ovi ruževi za usne su veoma pigmentisani, bogato formulisani i postojani. Usne su hidrirane tokom čitavog dana, lako se nanose i pružaju mat izgled usana. Dostupni su u velikom broju nijansi, a najbolje ih je nanositi preko balsama za usne.

Foto: Instagram/@kikomilano

Podeli

Scroll to Top