Makeup preporuka: 5 najboljih podloga za lice

Ono što bi svaka žena želela, jeste besprekoran ten, a najbolji saveznik u tome jeste podloga odnosno tečni puder. U prilog tome govori i broj proizvoda koji su posvećeni korigovanju izgleda kože lica, a koje garantuju savršeno prekrivanje svih nepravilnosti, neprimetno korigovanje, zdrav sjaj, glatku kožu, ujednačen ten… Da li je to samo dobra reklama, ili podloge za šminku zaista prave savršen ten?
U zavisnosti od toga da li ste izabrali pravu podlogu, vaš ten može izgledati znatno bolje, ali i znatno lošije. Prilikom odabira treba najviše voditi računa o tipi vaše kože, starosnom dobu u kojem se nalazite i pravoj nijansi. Kada je reč o tečnim puderima, ne treba štedeti novac jer je ovo osnova svakog makeupa. Uštedite na rumenilu ili karminu, a sebi priuštite podlogu koja će vam garantovati svež izgled lica. Mi vam donosimo 5 odličnih proizvoda za koje su se svetski stručnjaci složili da predstavljaju pravi dragulj.

#1 Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

1p 2316

Ovo je podloga o kojoj se verovatno najviše priča poslednjih godina. Lagana formula učiniće da zaboravite da uopšte imate puder, ali to ne znači da ima lošu moć prekrivanja. Naprotiv, ovaj puder učiniće nevidljivim sve vaše nesavršenosti.

#2 Lancôme Teint Idole Ultra 24H Foundation

2p 2316

Kreiranje ove formule trajalo je čak 8 godina, a kao rezulatat dobijena je formula koja prekriva sve nedostatke na licu i traje čitav dan. Pritom vaša koža će sve vreme izgledati baršunasto i sveže.

#3 Yves Saint Laurent Fusion Ink Foundation

3pp 2316

Zahvaljujući odličnom aplikatoru ovaj puder omogućava veliku preciznost prilikom nanošenja, a njegova najveća prednost je u tome što prekriva bukvalno sve nedostatke. Uz ovu YSL podlogu vaše lice će izgledati kao na fotošopiranim fotografijama na stranicama svetskih magazina.

#4 Giorgio Armani Maestro Foundation

4pp 2316

Odlična formula ima veliku moć prekrivanja, a uz to sadrži i negujuća ulja dok će koži dati predivan sjaj. Ukoliko želite da izgledate kao da nemate šminku na licu, ovo je odlično rešenje za vas.

#5 Lancôme Teint Visionnaire Foundation

5pp 2316

Ovo je kombinacija podloge i negujućih sastojaka za lice stoga ovaj proizvod nema funkciju samo da prekrije nedostatke već ih i koriguje. Nakon nekoliko nedelja upotrebe primetićete da su tamne fleke i sitne bore redukovane, a sužava i pore.

Naslovna fotografija: Michelle Arlotta

Podeli

Scroll to Top