Mango ima prve zimske komade inspirisane Parizom

Koji su odevni komadi potrebni svakoj chic Parižanki tokom zime? Odgovor na ovo pitanje dao je high street brend Mango čija je prva zimska kolekcija inspirisana upravo francuskim stilom i retro estetikom. Spojene zajedno čine savršenu modnu priču koja unosi raskoš i toplinu u sive i hladne zimske dane. Zvezde ove kolekcije očekivano su topli teddy kaputi od veštačkog krzna koji su već nekoliko sezona zaredom nezaobilazni zimski komad u ormarima svih devojaka koje prate modu. Tu je i retro pletivo sa čijom se ponudom Mango istakao još na početku jesenje sezone, a nezaobilazan deo su i duboke zimske čizme koje su se ove godine vratile na modni tron. Cela priča upotpunjena je plavim farmerkama koje Francuskinje nose na najlepši način dok su dozu elegancije unele midi suknje i kilote.

1 mango z

Kada je reč o koloritu dominiraju braon i zemljani tonovi sa dodatkom bele i crne boje dok su nam, kada je reč o aksesoarima, posebnu pažnju privukle torbe minimalističkog dizajna koje se lako mogu uklopiti u svaki stil i modni ukus.

2 mango z

Čitavu priču prati i raskošni editorijal koji možete pogledati u nastavku, a komade već sada možete potražiti u Mangovim radnjama, kao i na njihovoj online stranici.

3 mango z

4 mango z

5 mango z

6 mango z

7 mango z

8 mango z

9 mango z

11 mango z

12 mango z

13 mango z

14 mango z

15 mango z

16 mango z

17 mango z

18 mango z

19 mango z

20 mango z

 

10 mango z

Foto: Mango

Podeli

Scroll to Top